Kaç şınav, mekik, barfiks, dips çekebiliyorsunuz?

Kilo alamama gibi sinir bozucu bir sorunum var çünkü. Metabolizma hızı tavan. 90 kilo arkadaşla dışarı çıkıyorum, aynı şeyleri yiyoruz. Bende tık yok. Bunu anlatınca da "Aa ne güzel!" diyenler oluyor. Çıldırmamak elde değil :D
Hocam yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor, 20'li yaşlarda almaya başlarsın. :D

Kilo alamama gibi sinir bozucu bir sorunum var çünkü. Metabolizma hızı tavan. 90 kilo arkadaşla dışarı çıkıyorum, aynı şeyleri yiyoruz. Bende tık yok. Bunu anlatınca da "aa ne güzel!" diyenler oluyor. Çıldırmamak elde değil :D

:D Boks, Muay Thai, güreş vb. sporları denemenizi tavsiye ederim, en azından kalıp olarak genişlemeniz daha iyi olur diye düşünüyorum. O sırada ideal kilonuza gelirsiniz bence.

Bence gayet iyi. Şınavla barfiksi biraz daha artırsan çok daha iyi olur. Ben de barfikste çok kötüyüm, ıkına ıkına çekiyorum :D yakın zamanda barfiks çubuğu almayı planlıyorum, en azından boş zamanlarımda evde çekersem yavaş yavaş artar. Daha rahat çekmeye başlarım diye düşünüyorum.

Bende barfiks çubuğu var fakat kapalı alanda pek iyi olmuyor. Parklarda barfiks yerleri oluyor varsa oralarda yapın bence.

Kilo alamama gibi sinir bozucu bir sorunum var çünkü. Metabolizma hızı tavan. 90 kilo arkadaşla dışarı çıkıyorum, aynı şeyleri yiyoruz. Bende tık yok. Bunu anlatınca da "Aa ne güzel!" diyenler oluyor. Çıldırmamak elde değil :D

Aynı sorun bende var, Allah ne verdiyse yiyorum yok abi kilo alamıyorum. Çıldırtacak en sonunda.

Hocam yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor, 20'li yaşlarda almaya başlarsın. :D
Ben de öyle umuyorum, o zamana kadar idare edeceğiz artık.

Şu sorunu ilaçlarla çözdüm.
Bakalım, araştırayım biraz. Teşekkürler yol göstermen için.

:D Boks, Muay Thai, güreş vb. sporları denemenizi tavsiye ederim, en azından kalıp olarak genişlemeniz daha iyi olur diye düşünüyorum. O sırada ideal kilonuza gelirsiniz bence.
Bu çok mantıklı geldi işte. Pandemi falan olmasa gidesim vardı ama elimiz kolumuz bağlandı.

Aynı sorun bende var, Allah ne verdiyse yiyorum yok abi kilo alamıyorum. Çıldırtacak en sonunda.
Umarım yakın zamanda çözeriz ikimiz de. 65-70 olsam çok güzel olacak :D

Bende barfiks çubuğu var fakat kapalı alanda pek iyi olmuyor. Parklarda barfiks yerleri oluyor varsa oralarda yapın bence.

O tarz yerleri çok arıyorum da İstanbul'dayım, buralar Full bina dolu. Yaptıkları parklar süs olsun diye yapılıyor veya siyasi amaçlardan dolayı. Yararlı 1 alet yok, yaşlı amcaların işine yarar belki.

Ben de öyle umuyorum, o zamana kadar idare edeceğiz artık.

Bakalım, araştırayım biraz. Teşekkürler yol göstermen için.

Bu çok mantıklı geldi işte. Pandemi falan olmasa gidesim vardı ama elimiz kolumuz bağlandı.

Umarım yakın zamanda çözeriz ikimiz de. 65-70 olsam çok güzel olacak :D
Harbiden ya, vücut oldu olacak tek kilo eksik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı