Kaç tane oyun oynadınız, bitirdiniz, oyunlara kaç saat ayırdınız?

Selam, değişik bir konuyla karşınızdayım. Ben oynadığım oyunların kapak fotoğraflarını, oynama süremi, oynama tarihimi kaydetmeye başladım. Bazı eski oyunlarda tarihleri standart girdim bilmediğim için, ancak listenin çoğu güncel. Bunları ileride bir veri görselleştirme ile güzelce göstermeyi planlıyorum. Bugüne kadar 80 tane hikayeli oyun bitirmiş ve bu oyunlara 1200 saat harcamışım, toplam dosya indirme boyutu 1951 GB. Hikayesi olmayan veya yarım bıraktığım oyun sayısı da 80 ve bu oyunlara ise 3054 saat ayırmışım. Toplam indirme boyutu ise 1200 GB. Burada aslan payı PES ve FIFA serilerine ait. 2016 yılına kadar sadece PES, FIFA ve NFS oynuyordum. 2016 yılında medal of Honor: Pacific Assault ile shooter oyunlarla tanıştım. Genel toplama bakarsak toplam 3151 GB oyun indirmiş, bu oyunlara 5455 saatimi ayırmışım. Şu anda ise Wolfenstein: Youngblood'a devam ediyorum. Sizde durum nedir?
Hearts Of Iron IV 1315 saat.
 
Güzel bir hobi olmuş sizinkisi ama bunu sadece oyun ismi ve saati yazmayla bırakmayıp yorumlama da eklemelisiniz. Mesela puanlamalar, kısa inceleme falan yapılabilir. Steam bu ihtiyacımızı giderdiğimiz bir ortam fakat her oyun Steam'da yok.

1750 saatlik Skyrim maceram var hala devam eden. Onun bitirdiğimi hatırladığım oyunlar şunlar:
-Mafia 1
-Minecraft
-Gta 1 ve 2 hariç tüm seri.
-Little Nightmare 1 ve 2
-Postal 1 ve 2.
-Outlast.
-Ryse Son of Roma.
-Mad Max (Bıraktım)
-Fallout 4 (Bıraktım)
-Tomb Raider (Daha sonra oynamak üzere bıraktım)
-Jedi Fallen order (Söverek bıraktım)
...
Daha vardır eminim ama hatırlamıyorum. :D Hatırladıklarım bunlar.
 
1634238692214.png


Loldede eminim 3000 saatim vardır.
 
Minecraft'a 700 saat harcamışımdır.
 
Black Desert Online 10k saat oynama ödülünü aldım geçen sene, üzerine 5-6 ay oynadım sadece 1 hesap bu. Pişman mıyım? Bilmiyorum :D

"Evet? Alo burası S.C.P departmanı mı? Ah evet burada 10000 saatini Black Desert Online da geçirmiş bir "insan" var ama pek emin değilim. Yardıma ihtiyacımız var bir anomali buldum."
Maşallah hocam yani ne diyeyim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı