Kaç tane oyun oynadınız, bitirdiniz, oyunlara kaç saat ayırdınız?

Selam, değişik bir konuyla karşınızdayım. Ben oynadığım oyunların kapak fotoğraflarını, oynama süremi, oynama tarihimi kaydetmeye başladım. Bazı eski oyunlarda tarihleri standart girdim bilmediğim için, ancak listenin çoğu güncel. Bunları ileride bir veri görselleştirme ile güzelce göstermeyi planlıyorum. Bugüne kadar 80 tane hikayeli oyun bitirmiş ve bu oyunlara 1200 saat harcamışım, toplam dosya indirme boyutu 1951 GB. Hikayesi olmayan veya yarım bıraktığım oyun sayısı da 80 ve bu oyunlara ise 3054 saat ayırmışım. Toplam indirme boyutu ise 1200 GB. Burada aslan payı PES ve FIFA serilerine ait. 2016 yılına kadar sadece PES, FIFA ve NFS oynuyordum. 2016 yılında medal of Honor: Pacific Assault ile shooter oyunlarla tanıştım. Genel toplama bakarsak toplam 3151 GB oyun indirmiş, bu oyunlara 5455 saatimi ayırmışım. Şu anda ise Wolfenstein: Youngblood'a devam ediyorum. Sizde durum nedir?

2017'den beri bu Excel'i istikrarlı bir şekilde doldurmanız yani öyle olduğunu düşünüyorum gerçekten çok garip. Ne iş yapıyorsunuz veya okuyorsunuz merak ettim ?
 
Ben hiçbir zaman istatistik tutmadım ama en fazla oynadığım oyun PUBG'dir heralde, Steam'e göre 1000 saat civarı oynamışım. Bunların haricinde GTA Vice City, San Andreas,GTA 5, Dying Light ve Max Payne 2 gibi oyunları 2 kez bitirdim eskiden. Yani pek de çok vakit ayırmıyorum.
 
2017'den beri bu Excel'i istikrarlı bir şekilde doldurmanız yani öyle olduğunu düşünüyorum gerçekten çok garip. Ne iş yapıyorsunuz veya okuyorsunuz merak ettim ?
Fotoğrafları 2017'den beri tutuyorum, excel'i birkaç ay önce doldurmaya başladım. Oynama süresini bulamadığım oyunlarda "How long beat" ve Youtube üzerinden senaryo süresine bakıp üstüne 1 saat ekleyerek oynama süremi buldum. 2017'den beri çalışıyorum, bilgi işlem personeliyim.
 
Fotoğrafları 2017'den beri tutuyorum, Excel'i birkaç ay önce doldurmaya başladım. Oynama süresini bulamadığım oyunlarda "How long beat" ve YouTube üzerinden senaryo süresine bakıp üstüne 1 saat ekleyerek oynama süremi buldum. 2017'den beri çalışıyorum, bilgi işlem personeliyim.

Hemen hemen meslektaş sayılırız. Çok güzel bir proje olacak konu hemen bunun bir mobil App'nı yapalım bari kesin tutar 😅🤣Aynı oyunda verileri giren diğer insanlar kaç saat oynamış falan onları da görebileceksin teşekkürler fikir için.
 
Hemen hemen meslektaş sayılırız. Çok güzel bir proje olacak konu hemen bunun bir mobil App'nı yapalım bari kesin tutar 😅🤣aynı oyunda verileri giren diğer insanlar kaç saat oynamış falan onları da görebileceksin teşekkürler fikir için.

Bir ara yazılımla da uğraştım ancak profesyonele dökemeyince son kullanıcı desteğinden yürüdüm. Buna benzer bir konu daha açacağım başka bir şey hakkında. Ancak onların hepsini tek sitede toplayabildim, oyunları istediğim şekilde boyuta ve oynama yılıma göre kategorize edemiyordum. Şimdi o sitede eklediğim şeyleri kriterlerime göre tasnif etmem lazım. Buna benzer siteler belli başlı şeyleri filtreleyip kategorize etmemize izin verse keşke.

Şimdi baktım senaryolu oyunlara hayatımın 50 günü, senaryosuz oyunlar ise hayatımın 125 günü gitmiş. 25 yaşındayım.
 

Geri
Yukarı