Kadıköy’de uyuşturucu satıcısının ölümüne sebep olan polis tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kadıköy'de polisin silahından çıkan kurşunla hayatını kaybeden şüpheli Çetin Kaya'nın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada polis memuru S.E. "Kasten öldürme" suçundan tutuklandı. S.E.´nin savcılık ifadesinde "Bir elini kelepçelemiştik, boşta kalan eliyle benim silahıma hamle yapmaya çalıştı. O esnada da silah patladı. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum, olay taksirle oldu" dediği öğrenildi.

Polise memuruna ödül verecekleri yerde hapse atıyorlar bir de. Ne biçim ülke. Bir pislik daha sokaklardan eksilmiş oldu böylece. Türkiye’de polis silahını kullanmasa daha iyi çünkü eninde sonunda ya hapse gidiyor ya görevinden uzaklaştırılıyor!
FC1ACFCF-A453-45C0-A1FD-E2F4067B9427.jpeg

Kaynak
 
Son düzenleme:
Düşünce şekliniz yanlış. Ne olursa olsun herkesin yaşama hakkı var, olay hakkında net bir yorum yapamayacağım. Ancak kasten öldürme gibi bir durum varsa cezasını çekmeli. Bu mantıkla Kadir Şeker'in de serbest kalması gerekiyor. Birinin yaşayıp yaşamayacağına sen karar veremezsin.

O adam kim bilir kaç kişinin ölümüne sebep oldu. Kısasa kısas? Bilerek de öldürmemiş zaten.
 
Bu uyuşturucu satıcıların insanların ölümüne sebep oluyor ve tahminim polise iftira attılar hadi tamam belki atmadılar ama eğer polis kasten vursa bile eğer vurmasaydı belki uyuşturucu satıcısı polisi öldürebilirdi ve bunu çok görüyoruz uyuşturucu satıcıları insan öldürse bile serbest bırakılıyor polis abimize Allah kolaylık versin inşallah kısa süre içinde serbest kalır.
Benim düşüncem kimseyi hırgalamaz. Şahsi görüşüm
 

Yeni konular

Geri
Yukarı