Kadim ilah Mordekaiser vs vahşi batılı Mordekaiser

YasarDg

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Mordekaiser kostümü alacağım ama vahşi batılı ve kadim ilah arasında kaldım. Normalde kül mezarşovalyesi alacakdım maalesef mağazada yok sizce hangisini almalıyım bir de beklesem külmezar gelir mi mağazaya ikisini de söylerseniz memnun olurum :)

Kadim İlah Mordekaiser derim ben. Daha geçenlerde kostüm birleştirirken çıkardım ve bayıldım kostüme.
Ses filtresi, yetenek efektleri ve özellikle Ulti yeteneğindeki Ölüler Alemi mükemmel. Ulti yeteneğindeki Ölüler Aleminden bir kare bırakayım hatta:
1702779712331.png

Ulti yeteneğini kullanıp biraz aşağılara indiğiniz zaman böyle bir görüntüyle karşılaşıyorsunuz...

Kadim İlah Mordekaiser derim ben. Daha geçenlerde kostüm birleştirirken çıkardım ve bayıldım kostüme.
Ses filtresi, yetenek efektleri ve özellikle Ulti yeteneğindeki Ölüler Alemi mükemmel. Ulti yeteneğindeki Ölüler Aleminden bir kare bırakayım hatta:
Eki Görüntüle 2055436
Ulti yeteneğini kullanıp biraz aşağılara indiğiniz zaman böyle bir görüntüyle karşılaşıyorsunuz...
yanıtınız için çok teşekkür ederim kadim ilah almaya karar verdim sayenizde iyi günler dilerim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı