Kadın Air Force ile erkek Air Force farkı nedir?

Cemtastan23

Hectopat
Makaleler
1
Bir tane arkadaşıma hediye olarak almak istiyorum ama arkadaşın ayağı biraz küçük olduğu için kadın Air Force uyuyor. İkisi arasında da neredeyse bir fark yok ama yine de almakla almamak arasında git geldeyim. Bir fark var mı aralarında? Giyildiği zaman fark edilir mi? Kadın olanda sanki bağcık kısmında metal bir parça var ama o çıkabilir gibi duruyor.
Bu arada aldıktan sonra bunu tabii ki de arkadaşıma söyleyeceğim yani istemezse iade ederim.

Bir tane arkadaşıma hediye olarak almak istiyorum ama arkadaşın ayağı biraz küçük olduğu için kadın Air Force uyuyor. İkisi arasında da neredeyse bir fark yok ama yine de almakla almamak arasında git geldeyim. Bir fark var mı aralarında? Giyildiği zaman fark edilir mi? Kadın olanda sanki bağcık kısmında metal bir parça var ama o çıkabilir gibi duruyor.
Bu arada aldıktan sonra bunu tabii ki de arkadaşıma söyleyeceğim yani istemezse iade ederim.

Kadın modelinin tabanına bakarsanız daha kavisli erkek modelinde kavis az.

Kadın modelinin tabanına bakarsanız daha kavisli erkek modelinde kavis az.

Bence fazla fark yok. Tek farkı kadın olanında taban kısımları hafif eğimli.

Yakından bile zor farkediliyor yani ayağına giyeceğini düşünürsek bence görülmez bile.

Hocam benim beğendiğim Nike modellerinde hep kadın reyonunda yer alıyor ben oradan alıyorum ama unisex gibi zaten,sorun olacağını sanmıyorum.
Zaten birçok sitede unisex yazıyor, kafamı o çok karıştırdı.

Çok az fark var, ayağınız büyükse erkek alın.
Keşke yazdığım açıklamayı okusanız.

Yakından bile zor farkediliyor yani ayağına giyeceğini düşünürsek bence görülmez bile.

Zaten birçok sitede unisex yazıyor, kafamı o çok karıştırdı.

Keşke yazdığım açıklamayı okusanız.
Teyzemde de var, ayakkabıya baktıgınızda belli oluyor. Tabii bilen biri görürse anlayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı