E.G.O Femtopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 21 11 Ekim 2024 #11 Psyduck17 dedi: Sonucu paylaşırsan seviniriz. Hayırlı olsun şimdiden Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
Psyduck17 dedi: Sonucu paylaşırsan seviniriz. Hayırlı olsun şimdiden Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.544 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #12 elegiac dedi: Oo biri benim kız arkadaşıma böyle bir şey diyecek.. IP adresini bulurum.. Genişletmek için tıkla... Ortalığı karıştırmayın bir şey demedim.
elegiac dedi: Oo biri benim kız arkadaşıma böyle bir şey diyecek.. IP adresini bulurum.. Genişletmek için tıkla... Ortalığı karıştırmayın bir şey demedim.
elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.864 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 11 Ekim 2024 #13 Psyduck17 dedi: Ortalığı karıştırmayın bir şey demedim. Genişletmek için tıkla... Sonuç derken kız arkadaşında nasıl duracağını belirttiğinizi düşündüm. Siz neyi kastettiniz?
Psyduck17 dedi: Ortalığı karıştırmayın bir şey demedim. Genişletmek için tıkla... Sonuç derken kız arkadaşında nasıl duracağını belirttiğinizi düşündüm. Siz neyi kastettiniz?
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.544 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #14 Tamamen sarkastik bir yaklaşımdı. Aynı ilk mesajımdaki gibi. Forumda çözüme ulaşan bütün konular gibi sonuçtan haberdar edin dedim.
Tamamen sarkastik bir yaklaşımdı. Aynı ilk mesajımdaki gibi. Forumda çözüme ulaşan bütün konular gibi sonuçtan haberdar edin dedim.
E.G.O Femtopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 21 11 Ekim 2024 #15 Ben siparişi trendyol üzerinden vereceğim hocam. Sonuç konusuna gelince, aslında arkadaşın kötü niyeti yok. Sadece herhangi bir sonuçta haberdar edebilirsiniz demek istemiş. Teşekkürler psyduck17.
Ben siparişi trendyol üzerinden vereceğim hocam. Sonuç konusuna gelince, aslında arkadaşın kötü niyeti yok. Sadece herhangi bir sonuçta haberdar edebilirsiniz demek istemiş. Teşekkürler psyduck17.