Neyi görmeden yorum yapmak zor onu anlamadım hocam. Kız arkadaşım 1.72 boyunda. Kilosu 58. Tayt istiyordu bir ara benden. Dar giymeyi seviyor.Çok acayip bir konu. Görmeden yorum yapmak zor. Neyse Penti iyidir.
Aa, Orası aklıma hiç gelmemişti. Teşekkürler. Orada daha iyi cevaplar alabilirim.Bu forum bu soru için uygun değil gibi KSye falan bak istersen.
Hocam Nike Pro almanızı öneririm giydiğini görünce gelip bana teşekkür edersiniz.Sevgilime doğum günü sürprizi olarak tayt almayı düşünüyorum. Doğum günü 1 hafta sonra. Kaliteli olursa süper olur. Fiyat hiç önemli değil. Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler. İyi günler![]()
Yuksek ihtimal evet hocam, daha rahat konusur ve daha rahat cevap alirsiniz.Aa, Orası aklıma hiç gelmemişti. Teşekkürler. Orada daha iyi cevaplar alabilirim.
Bende araştırdım hocam. Parlak Nike Pro tayt almaya karar verdim. Gerçekten tatlı sevgilime nike pro muhteşem olacak. Teşekkürler güzel tavsiyeniz için.Hocam Nike Pro almanızı öneririm giydiğini görünce gelip bana teşekkür edersiniz.
Sonucu paylaşırsan seviniriz. Hayırlı olsun şimdidenBende araştırdım hocam. Parlak Nike Pro tayt almaya karar verdim. Gerçekten tatlı sevgilime nike pro muhteşem olacak. Teşekkürler güzel tavsiyeniz için.
Oo biri benim kız arkadaşıma böyle bir şey diyecek.. IP adresini bulurum..Sonucu paylaşırsan seviniriz. Hayırlı olsun şimdiden![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.