Kadının zarar gördüğü erkeğe geri dönmesi mantıklı mı?

Kadın zarar gördüğü erkeğe geri dönmesi mantıklı mı?

  • Geri dönebilir

  • Mantıksız

  • Son bir şans verilebilir


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

W.Heisenberg

Hectopat
Katılım
26 Mart 2020
Mesajlar
906
Çözümler
6
Başlık çok mantıksız oldu, açıklayacağım.
İşten dönüyordum (iş değil aslında sadece bir şeyi incelemek için arkadaşım çağırmıştı), eve dönerken parka uğrayayım dedim banka oturdum ve telefonuma bakmaya başladım. 15 dakika kadar sonra bir kız yanıma oturdu, gözleri yaşlı ama ağlamaklı değil de mutlu gibi.

Kız benimle konuşmaya başladı işte dedi ilk "Selam, rahatsız etmiyorum umarım.", ben de "Hayır tabii ki buyurun.". Başladı anlatmaya, "Hangi takımlısın?" dedi ben de takım tutmuyorum ama Beşiktaş şampiyon gibi gözüküyor. "Ben de öyle pek sevmem sevgilim fanatik Galatasaray'lı olduğu için bana her şeyi anlattı, Beşiktaş'ın son maçlarındaki istatistiğin yerlerde olduğunu falan. Hatta Galatasaray'daki bütün oyuncuları bilirim ☺️"

En son işte yarım saat kadar konuşmanın ardından kız bana "Yâni aslında yürüyüş yapmamın sebebi biraz rahatlamam, sevgilim gelmeden önce yüzüme yumruk attı, masa falan dağıldı." dedi. Yüzüm asıldı, üzüldüm bayağı kötü bir hayatı varmış çocukken esirgeme kurumunda kalmış, annesiyle babasıyla konuşmuyormuş (bir tek kardeşiyle konuşabiliyormuş). Neyse, hayatı kötüymüş kısacası, sonra devam etti "Sevgilim şimdi diyor ki 'çok özür dilerim, bir daha yapmam, lütfen.' Sence dönmeli miyim?"

Ben dedim ki "Bir şans daha ver, eğer hareketlerini tekrarlarsa ayrıl.". İnsanların görüşleri beni mutlu eder, sizce yanlış bir şey mi dedim veya siz olsaydınız ne derdiniz? Ayrıca bunu nedense birileriyle paylaştığım için rahatladım.

Kız Instagram'ını verdi, takipleştik, ayrıca ben böyle bir insanla karşılaştığım için garipsedim. Medeni insanları, sizinle derdini paylaşmak isteyen, sohbet etmek isteyen kişileri bugüne kadar çok az gördüm. Tabii ayrıca çok mutlu oldum. Ardından ise olduğum park bayağı yüksekte olduğu için -arkada biraz manzara var- fotoğraf çektirdi bana, güzel bir kare çıkarttığımı düşünüyorum.
 
Bana göre mantıksız, yumruk hafife alınabilecek bir şey değil.

Ağzınızdan çıkan her lafın, yaptığınız her eylemin, attığınız her adımın iyi veya kötü sonuçları var, bir anlık sinirle yaptım diye bir mazeret yok!
 
Son düzenleme:
Buna nötr taktiği deniyor. Ben olsam gitme derdim lakin kalacak bir yeri yok. İşte o konuda biraz sıkıntı. Zaten kızın duygularının gerçek olduğunu bilemeyiz. O yüzden yaptığınız mantıklı.
 
Hani sesini yükseltmesi ani sinirle bardağı duvara fırlatması vs.bi nebze anlaşılabilir ama yumruk o yaşa gelmiş adam yumruğun ne olduğunu da bilir nasıl bi etkisi olcağınıda.
Eğer yumruk atacak kadar düşmüşse karşısındakini pek önemsediğini zannetmiyorum
 
Ülkemizde çeşit çeşit insan var ve afedersiniz ama bazı kızlar bir erkek için harbiden salakça hareketler yapıyorlar.
Erkeklerde de aynı sorun var.
 
Hemen yargılamayın, olur böyle şeyler, belki gerçekten pişmandır. Son şans, eğer aynısını yaparsa, ne olursa olsun, gidilmeli.
Hani sesini yükseltmesi ani sinirle bardağı duvara fırlatması vs.bi nebze anlaşılabilir ama yumruk o yaşa gelmiş adam yumruğun ne olduğunu da bilir nasıl bi etkisi olcağınıda.
Eğer yumruk atacak kadar düşmüşse karşısındakini pek önemsediğini zannetmiyorum
Ben bir deliyim, sinirlenince kendimden geçerim. Cansız nesneleri kırarım, geçen gün sinirle telefonumu kırdım ve çok pişmanım. İnsan bazı şeyleri kaybedince değerini anlıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı