Kadınlar neden kendini bu kadar özel hissediyor?

Objektif olalım bir kadına seni seviyorum dediğimizde tacizci oluyoruz. Laf ettiğimizde kadın düşmanı oluyoruz. En ufak itmede kadına el kaldırdı oluyoruz. Feministlere hiç değinmeyeceğim bile onlar temelli erkek düşmanı ve kadına şiddetin biraz abartıldığını düşünüyorum. (linç yemeye hazırım) Kadınlar erkek arkadaşına birilerini dövdürtebiliyor veya psikolojik şiddet uygulayabiliyorlar. Psikolojik şiddet fiziksel şiddetten daha kötü zaten psikolojik şiddet sonrası erkek çıldırıyor ve fiziksel şiddete başvurabiliyor ha hani kendi babamdan biliyorum. Haksız yere kadına şiddet de oluyor. Bu konuda ne deseniz katılıyorum ama kadın bir erkeğe psikolojik şiddet uygulamışsa ve sonra erkek ona şiddet uyguladıysa kadın mazlum rolüne girip sosyal medyada bana şiddet uyguladı diye görüntülerini paylaşsa erkeğin hayatı kararır. Özet olarak haklarımızın adaletli olmadığını düşünüyorum.
Bunun nedeni çok basit hocam, bir sosyal medya kullanıcısı olan kadına affedersin de bir hikaye paylaştı diye onlarca story yanıtı geliyorsa o kişi başımıza ilah kesiliyor sonra. Yani hocam bizim erkek topluluğundaki belli bir kesim var, onlar yüzünden kendilerini bir şey sanıyorlar.

3-5 kız düşkünü abaza peşlerinde koştu diye ego tavan yapıyor, bu arada aranızda böyle bir şey yapan varsa lütfen yapmayın. Adam akıllı konuşmak isteyenlere egolu egolu tavırlar sergiliyorlar sonra.
 
Bunun nedeni çok basit hocam, bir sosyal medya kullanıcısı olan kadına affedersin de bir hikaye paylaştı diye onlarca story yanıtı geliyorsa o kişi başımıza ilah kesiliyor sonra. Yani hocam bizim erkek topluluğundaki belli bir kesim var, onlar yüzünden kendilerini bir şey sanıyorlar.

3-5 kız düşkünü abaza peşlerinde koştu diye ego tavan yapıyor, bu arada aranızda böyle bir şey yapan varsa lütfen yapmayın. Adam akıllı konuşmak isteyenlere egolu egolu tavırlar sergiliyorlar sonra.
Bence burada yoktur, varsa da yapacak bir şey yok. Kızlar asan, kesen, sigaraya daha 12 yaşında başlamış erkekleri seviyorlar.

Biz ne yapalım o benim peşimde dolanacak diye o pis şeyi ağızıma süremem, kimse kusura bakmasın.

Ondan sonra kadına şiddete hayır. E düzgün bi nesil yetiştir, madem kadına şiddete hayırsa.
 
Aslında çok komik bir olay. Twitter’da kim daha çok or***pu yarışı yaparken böyle davranmalarına anırarak gülüyorum. Zaten dış görünüşten kimin nasıl olduğu az çok anlaşılıyor, ona göre davranmak lazım.

Ufak bir ekleme yapayım:
Erkekler de az değil sadece kadınlara yüklenmemek lazım.
 
YouTube'da bir yorum okumuştum:

Bu konuya ilişkin başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
Her şeyden önce şu an 16 yaşıma girdim. Ben 13 yaşında 7.sınıfta okuldan çıkacak iken 4 kişiden oluşan bir kız grubu beni tacizle suçladı yüzüme bakıp beni elledin sen deyip durdular ve oysaki ben daha ellemek derken neden bahsettiklerini bilmiyordum bile fazla önemsemedim aileme de anlatmadım, ertesi gün müdüre beni şikayet edip sırf okuldan attırmak için ağza alınmayacak şeyler anlatmışlar. Bunu sonrasında iş daha da büyüdü önce tüm sınıf öğrendi okulda herkes bana yan gözle bakıyordu bu esnada her gün müdürün odasına girip herhangi bir şey yapmadığımı kanıtlamaya çalışıyordum. Yine de aileme anlatma gereği duymadım durumun ciddiyetinin farkında değildim en sonunda olay disipline kadar geldiğinde korkmaya başlamıştım aileme bu durumu anlattım ve ertesi gün okula hep birlikte gittik benim bir şey yapmadığımı kanıtlamak için kaç çeşit yöntem ile kendimi anlatmaya çalıştım ama nafile sonuçta kız oldukları için bir erkeğe inanma gereksinimi duymadılar tek beni sorguladılar kızlara soru sorma gereği duyulmadı ben tenefüs aralarında yorulduğumdan yerde köşeye oturup dinlenirken beni şikayet edenler bana bakıp gülüyordu. Zaten içine kapanık biriydim daha da kötü oldum. Ailemin desteği ile işler tekrar başa sardı en sonunda disipline gitme kararı alındı ertesi gün sabahın köründe babam beni alıp psikoloğa götürdü adam perişan geceleri uyuyamadı bile psikoloğa vardığımızda kadına her şeyi anlattı ve benim oğlumda bunu yapacak potansiyel var mı yok mu buna dair kağıt verin diye yalvardı dağ gibi adamın gözlerinden yaş geldi ben bunu unutamıyorum. Psikologdan herhangi bir kanıt benzeri kağıt alamadık sadece mahkeme durumunda verilebiliyormuş neyse fazla uzatmak istemiyorum işin sonunda beni seven birkaç öğretmenim.
Bana destek çıktı onların sayesinde okuldan atılmadım ve sicilime herhangi bir şey yazılmadı ancak olayın etkisi daha yeni yeni bana vurmaya başladı her şey tokat gibi sırasıyla çarpıyordu yemekten kesildim okula 2 ay gidemedim ve okula gittiğimde tanımadığım insanların bana yan gözle baktığını görmek beni bitirmişti. Güç bela 8.sınıfı da o okulda dişimi sıkarak bitirdim ama halen o olayın verdiği psikolojiden kurtulamamıştım aynı şekilde beni o halde gören annem babam da üzülüyordu ben kuzenim dahi olsa hiçbir yaşıtım kıza 3 metreden fazla yaklaşamıyordum yanlış anlaşılırım diye. Zaten kimseyle de konuşamıyorum ağzımı bıçak açmıyor sanki dilim kesilmişti. Mecbur psikoloğa gittik ve 5 6 ay tedavi gördüm hala bu olayı hatırladıkça üzülürüm yine de çok şükür şu an mental olarak iyi durumdayım bana iftira atanlardan aralarında biri ile aynı liseye gidiyorum ve bana iftira attıklarını söylemişti neden yaptılar halen çözemedim ama keşke yapmasalardı ve keşke o müdür olacak adam bana yük bindirmek yerine tarafsızca sorgulama yapsaydı. Benim gibi iftiraya uğrayıp daha kötü sonuçlar ile karşılaşmış bir sürü erkek vardır toplumun bu tür olaylarda erkeği linçleme ve ön yargı ile hareket etme düşüncesi bitmediği sürece bu durum devam edecek inşallah bir gün her şey değişir ve erkekle kadın gerçekten eşit tutulup eşit yargılanır.
 
Show haber: Şok şok şok yine kadına şiddet.

İzlediniz mi bilmiyorum ama Amerika'da bir benzincide gece saatleri. Sadece 1 kişi var, erkek. Marketteki kasada çalışırken içinde sadece kadınların bulunduğu bir araç geliyor. Kadınlar markete gidiyor ve bir şeyler çalarken kasiye bunu fark ediyor. Kadınları marketten kovuyor ve hırsızlık yaptığı için bağırıyor. Dışarı çıkıyorlar ve kadınlar etraftaki nesneleri erkek kasiyere atıyorlar (benzin şişesi, pompa kolu ve vb.). Erkek ise kendisine vurmak için koşan kadını itiyor ve yere düşüyor. Diğer medya ajansları bu haberi doğru verirken show haber ilk kısmına itip düşürme kısmını koyarken hırsızlık bölümünü kesiyor ve "yine kadına şiddet" başlığıyla yayınlıyor. Bir de ilk önce kadını ittiği sonra da kadınların kendilerini korumak için eşya atıp saldırdığını söylüyor.
 
İzlediniz mi bilmiyorum ama Amerika'da bir benzincide gece saatleri. Sadece 1 kişi var, erkek. Marketteki kasada çalışırken içinde sadece kadınların bulunduğu bir araç geliyor. Kadınlar markete gidiyor ve bir şeyler çalarken kasiyer bunu fark ediyor. Kadınları marketten kovuyor ve hırsızlık yaptığı için bağırıyor. Dışarı çıkıyorlar ve kadınlar etraftaki nesneleri erkek kasiyere atıyorlar (benzin şişesi, pompa kolu ve vb.). Erkek ise kendisine vurmak için koşan kadını itiyor ve yere düşüyor. Diğer medya ajansları bu haberi doğru verirken Show haber ilk kısmına itip düşürme kısmını koyarken hırsızlık bölümünü kesiyor ve "yine kadına şiddet" başlığıyla yayınlıyor. Bir de ilk önce kadını ittiği sonra da kadınların kendilerini korumak için eşya atıp saldırdığını söylüyor.

Hocam adı üstünde şov haber işte, Türk'lerden bir beklentim kalmadı yanlış anlaşılma olmasın her konuda geriyiz.
 

Geri
Yukarı