Kadınlar neden kendini bu kadar özel hissediyor?

Bende dahil olabilir miyim? Yaşım 19, halen bir ilişkim olmadı, asosyal olduğumdan dolayı değil, istemediğimden dolayı. Gerek yok, peşinden koşmanın bir anlamı da yok. Çünkü çekiniyorsun, bir adım atarken diğer adımı düşünüyorum.

Ben de öyleyim hocam. Yaşım çok farklı değil sizinkinden. Hiç sevgilim olmadı. Yapmayı da düşünmüyorum.
 
Instagram'da gezinirken birkaç "feminist" kılığında "feminazi" ile karşılaştım ve kendi aralarında erkekleri kötüleyerek güldüğüne şahit oldum.Uyardım ve onların "feminazi" olduğunu beyan ettim. Fakat ne mi oldu? İdeoloji yorumlamanın benim haddime olmadığı söylendi ve üstüne üstlük sayfanın sahibi bütün mesajlarımı silerek beni engelledi.
 
Hocam diğer ülkeler gibi yakında bu ülkedede isyan çıkacak ekonomiden mining'cilere, virüsden kadınlara.


Hocam çok doğru diyorsunuz ama benim annem hiç böyle egolu değil kendini erkeklerden de üstün görmüyor şimdi sorun gençlerde desem yanlış olur az önce anlattığım gibi annem yaşlarında kadın metroya maskesiz binmeye çalışmış.
Yok hocam sorun gençlerde benim annemde böyle değil.
 
Yanlış anlaşılmasın kimseye laf atmıyorum en başından söyleyeyim. Bu kadar özel hissetmelerinin sebebi , kendilerine olan talebin fazla olmasından kaynaklı. Gerek Discord olsun gerek Instagram olsun, her türlü birileri onlara ilgi veriyor. Kimisi doyuyor/aç değil sadece sohbet etmek istiyor ama kimisi de işte doymuyor. Ben bu doymayan kısmı çok gördüğümüzü düşünüyorum, çünkü her yerden ilgi almak istiyorlar. Örnek vermek gerekirse, istanbul ve nüfusu istanbul'a göre az olan illerdeki insanları karşılaştıralım. İstanbul, bir ilgi şehridir arkadaşlar. Tipiniz iyi değilse trip yeme ihtimaliniz yüksektir. Çünkü sizden daha iyi seçenekler vardır. Nasıl sohbet ettiğiniz yada ne yaptığınız önemli değil çünkü zaten o kişi sizi dış görünüşünüz ile tanıdığını düşünür. Ancak az nüfuslu bi yerde konuşmaya çalışırsanız fazla trip yemezsiniz, çünkü oradaki insanlar kendi değerini net biliyordur(demek istediğim onunla konuşmaya çalışan her karşı cinsi onunla ciddi bir ilişkiye girmek için konuştuğunu düşünmüyordur). Kimse onları gereksiz yükseltmez çünkü nüfus zaten az. Tabii ki istisnalar olur ama genel olarak bu böyledir. Özetle: Türkiyede çok fazla aç insan var. Ve bu aç insanlar da bu doymayan insanlara yöneliyor. Doymayan insanlar da bu yönelmeden dolayı kendini kendi gözünde yükseltiyor.
 
Objektif olalım bir kadına seni seviyorum dediğimizde tacizci oluyoruz. Laf ettiğimizde kadın düşmanı oluyoruz. En ufak itmede kadına el kaldırdı oluyoruz. Feministlere hiç değinmeyeceğim bile onlar temelli erkek düşmanı ve kadına şiddetin biraz abartıldığını düşünüyorum. (linç yemeye hazırım) kadınlar erkek arkadaşına birilerini dövdürtebiliyor veya psikolojik şiddet uygulayabiliyorlar. Psikolojik şiddet fiziksel şiddetten daha kötü zaten psikolojik şiddet sonrası erkek çıldırıyor ve fiziksel şiddete başvurabiliyor ha hani kendi babamdan biliyorum. Haksız yere kadına şiddet de oluyor. Bu konuda ne deseniz katılıyorum ama kadın bir erkeğe psikolojik şiddet uygulamışsa ve sonra erkek ona şiddet uyguladıysa kadın mazlum rolüne girip sosyal medyada bana şiddet uyguladı diye görüntülerini paylaşsa erkeğin hayatı kararır. Özet olarak haklarımızın adaletli olmadığını düşünüyorum.

Sürekli avda olan avcıya sahte av göstermek kadar kolayı yoktur. Kadınlar gerçekten kendi fikirlerini oluştursaydı medya bu kadar kadın destekçisi olmazdı. Topluma yüklenmesi istenen yeni trend/piskolojileri çoğu zaman kadınlar aracılığıyla yayılmıştır. Basit yaşamak, basit düşünmek bizler için en iyisi olacaktır.
 
1- Egolarını siz yükseltiyorsunuz; en basitinden Discord sunucularında özel roller, hak etmediği iltifatlar vb.

2- Ataerlik düzen de de erkekler aynı durumda idi, modern dünyaya yakınlaştıkça durum tersine döndü yakında herkes eşit olacak.
"Türk Feminizm Hareketi" adlı grubun amacı da bu aslında, gerçek feminizm.

Bu arada, hiç abarttığınız kadar kız görmedim.
 

Geri
Yukarı