Kadınlar neden kendini bu kadar özel hissediyor?

Aklıma gelmişken bir anımı anlatayım ben 5. sınıftayken daha kadın erkek ayrımının farkında değilken benimle dalga geçen kıza vurmuştum sağ olsun tüm sınıf benim üzerime çökmüştü ve müdürden dayak yemiştim.
Bundan yaklaşık 10 sene önce, kız erkekle dalga geçiyordu, çocuk sinirlendi tabii. Elini kızın saatine vurdu. Saatin camı kırıldı ve çocuğun parmağı çok kötü bir şekilde kesildi. Zor bir şekilde dikiş atmışlar. 5. Sınıfta gözümün önünde oldu bu olay. Her yer kan oldu.
 
Şunu anlamıyorsunuz. Psikolojisi yerinde olan insanlar bu tarz olaylar yaşamazlar. Bunalımda olan ya da sorunları olan insanlar bu tarz olaylar yaşıyor ve medya da ekmek yemek için gündemi kullanıyor. Olayların aslını ya da karşınızdaki kişinin neler yaşadığını bilmiyorsunuz.

Bir kadını neden itersiniz? Samimi olduğunuzda, şakalaşmak niyetine değil mi? Samimi olmadığın bir erkeği ittiğinde de normal bir tepki görmezsin. Tamamen etki - tepki meselesi, davranışlarınızın sonucunu tartarak hareket ettiğinizde bu sorunların olmadığını göreceksiniz.

Evet haklısın fakat itme konusunu tam olarak o alakada söylemedim bir erkek bir kadına şiddet uyguladığında düzine insan bu olaya engel oluyor ama tam tersi olduğunda yani kadın erkeğe şiddet uyguladığında gülüyorlar... Şaka gibi.
 
Bundan yaklaşık 10 sene önce, kız erkekle dalga geçiyordu, çocuk sinirlendi tabii. Elini kızın saatine vurdu. Saatin camı kırıldı ve çocuğun parmağı çok kötü bir şekilde kesildi. Zor bir şekilde dikiş atmışlar. 5. Sınıfta gözümün önünde oldu bu olay. Her yer kan oldu.
Bir kız benim ağzıma süpürgenin ucunu sokmuştu, bende çok sinirlenmiştim. Aynısını yapmaya çalışırken süpürgeyi sopa gibi kullanıp kızın kafasına vurmuştum yanlışlıkla. Neyse ki birşey olmadı.
 
Doğru insanlarla doğru şekilde "iletişim" kurarsanız, özel bi' durum olmadığı sürece problem yaşamazsınız.
Anlatmak istediğim buydu. Bu da büyüyünce, olgunlaşınca oluyor. Yani büyüyünce anlarsınız. Olayın özeti bu.
 
22 yaşımdayım altımda arabam var. Hatırı sayılır gelirim var. 2 dil biliyorum. Seneye mezun olup umarım başarılı bir de mühendis olacağım. Cem Öğretir'den diksiyon eğitimi aldım. Birisi yüzüme ana avrat bırakmadan küfür etse bile sakin kalacak bir sabrım var. Ama üniversite sınavında 500 bine girip, İİBF bölümlerinden birisini okuyup, devletten aldığı 650 TL burs ile her gün Starbucks'a gidip 9 TL'ye filtre kahve içip hikaye atan sözüm ona kadınların egoist tavırlar sergileyip insanları reddetmesi zoruma gidiyor. Reddetmek dediğim sevgili olalım anlamında değil. İki sohbet edelim. Şaka yollu ortamda testosteron seviyesi artmış biraz düşürelim. Cebimden 5-10 kere çıkartacağım insan müsveddeleri kendini bir şey zannediyor. Sonra laf söylediğimiz zaman da feminaziler linç ediyor, kadın düşmanısınız diyor. Kim ne derse desin bir video paylaşmış birisi önceki mesajlarda. Suriyelileri değil de Ukraynalıları getirseydik değeri düşerdi diye. Talep azalırsa da düşer merak etmeyin. Onların gelmesine gerek yok.
 

Geri
Yukarı