Kadınlara küfür neden anormal karşılanıyor?

Aşağılama ile Eğilim'i birbirine karıştırıyorsun, her ikisinde de aşağılama arzusu mevcut. Sen eğilim parametresi üzerinden düşündüğün için hemcinslerin birbirine küfretmesine homofobik, cinsiyetler arası küfürleşmenin anormal karşılanmasına ise heteroseksüel itiraz üzerinden bakıyorsun.
 
O küfürleri gerçek anlamlarıyla düşünüyorsun herhalde. O küfürler laf arasına, sonuna sıkıştırılan ve samimiyetin verdiği özgüvenle fark edilmeyen öbekler haline dönüşüyor.

Bu arada küfür konusunda erkeklerle yarışan kadınlar da var. Kimse dışarıdan göründüğü kadar masum değil. Bazen bu laflar bu kadından nasıl çıktı diyebiliyorsunuz :D
 
"ehe kfür edim hawli 😎 olim"

"Belli bir seviyeye" kadar küfür kullanılabilir. Aşırıya kaçmamak kaydıyla. Fakat küfrü abartanlardan zerre hoşlanmam. Hele hele ettiği küfür, ailevi değerlere hakaret içeriyorsa. Şakasına bile dese arkadaşlığımı keser, bi' güzel benzetirim. Bunun şakası olmaz. Ne erkeğe, ne de kadına küfür edilmemelidir. Erkek erkeğe arkadaş ortamında, samimiyet göstergesi olarak edilebilir fakat aşırıya kaçılmamalıdır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı