Kadınların komik olmayan bir şeyi inatla yapmaları

Birisi lütfen kadınlara komik olmadığını söyleyebilir mi? Cinsiyetçilik yapmıyorum, iyicene zırvaladılar çünkü.Ne bu böyle her şeyi erkekten bekliyorlar, milletle dalga geçiyorlar bunlar nerede yaşadıklarını zannediyor?

Her şeye cinsiyetçilik demeyin şimdi. Ne yani, kızlar erkekler salaktır diye bağırırken biz bir tane yazı yazdık diye mi cinsiyetçi olduk? Saçmalamayın.

Konuşursam cinsiyetçi olurum. O yüzden gerek yok. Benim de bu konuya benzer bir konum vardı.

Sırf bu yüzden kızlarla muhatap olmamaya çalışıyorum. Evet, bekliyorum haha tepkilerini :D
Orada cikarima nasil vardiginizi cozemedim sadece, onu cozsem hak verecegim 1 adim uzaktayim.

Kadinlarin demek sacma oluyor. Sacma bir hareket sacma bir harekettir. Abaza trollemeyi ben de yaparim arkadaslarimla. (erkegim) Sacma fotolar Arapca yazilar vs. onlara ancak bu yarasir cunku.

Orada cikarima nasıl vardiginizi cozemedim sadece, onu cozsem hak verecegim 1 adim uzaktayim.

Kadinlarin demek saçma oluyor. Saçma bir hareket saçma bir harekettir. Abaza trollemeyi ben de yaparim arkadaslarimla. (erkegim) saçma fotolar Arapça yazilar vs. onlara ancak bu yarasir cunku.

Vaktinde az Arapça yazı ile milleti delirtmedim. Ama yani cinsel mizah diye bir şey olamaz. Nasıl biri fakir diye dalga geçmiyoruz, bu da böyle olmalı.

Birisi lütfen kadınlara komik olmadığını söyleyebilir mi? Cinsiyetçilik yapmıyorum, iyicene zırvaladılar çünkü. Ne bu böyle her şeyi erkekten bekliyorlar, milletle dalga geçiyorlar bunlar nerede yaşadıklarını zannediyor?

Köküne kadar haklısın bu arada, görüyorum sizce ben şu erkek yattım mi, şunu yatağa attım mı, bununla çılgınca seviştim mi, TikTok'ta 1 tane denk gelebildim cinsel mizah yapmayan kıza oda zaten bıraktı neden orasını burasını açmıyor kimse izlemedi.

Konuşursam cinsiyetçi olurum. O yüzden gerek yok. Benim de bu konuya benzer bir konum vardı.

Sırf bu yüzden kızlarla muhatap olmamaya çalışıyorum. Evet, bekliyorum haha tepkilerini :D

Geçen hangi mod bilmiyorum cinsiyetçilik yaptığım için beni ırkçılıktan banlamıştı hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum, kadınları ayrı ırk olarak göstermişti hahaha, kime göre neye göre cinsiyetçiyim, kadınlar salaktır demiyorum, cinsel mizah yapan kadın salaktır isterse dünyanın en iyi üniversitesinde okusun salak olduğu gerçeğini değiştirmez.

Deminden beri yanıtları okuyorum noktayı koydunuz bu cümle de katılıyorum size.

Feminist konularına girmiyorum bile, 1 tane erkekten ilgi almak için makyaj malzemelerine binlerce para harcayan kız fake hesabından erkek salak diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı