Karakter cinsiyette değil insanın kendisinde bulunan bir özellik olmakla beraber teknoloji ne kadar geliştiyse insanların karakteri de bir o kadar geriledi.
Bu forumun senin inanılmaz snap* hikayelerinden ders alması gerekiyor(!)Bunun ilk örneği cinsel mizah, asla komik değil ve yapan insan eziktir.
Bugün ki konu şu adını tam olarak bilmiyorum mesaj atan abazalara yapılıyor genelde korkunç resimler ve Arapça yazılar falan, snapta son 2 gündür başıma geliyor istek atıyor isteği onaylamadan bunu yapıyor hani komik değil, cin kelimesini duyunca hatip indiren kızların bunu yapması çok ironik, ne oldu da bunlar bunu yapmaya başladı? TikTok'ta gördüm ama hani 1 kere gördüm harici görmedim, olayı ne bunun komik değil çünkü böyle yapınca.
Güzel yapılırsa cinsel mizah kötü değil aslında.
Tiktok kullandıktan sonra bundan şikayet etmek de@İlatem kimse dört dörtlük insan değil, uzak durmaktan başka yapacak bir şey yok.
Ben bu turnusol konulara ölüyorum hocam; cinsiyetçisi, tiktok filozofları, duyarcı tayfa, atanamamış ahlak bekçileri vs. rönesans tablosu gibi.Bu forumun senin inanılmaz snap* hikayelerinden ders alması gerekiyor(!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.