Kadir Alkan'a o kadar para verilir mi?

Merhabalar, çoğunuz Kadir Alkan'ı tanıyorsunuzdur. Kendisi dünyanın en iyi 2. berberidir. Sizce bir kuaföre o kadar fahiş fiyat vermek mantıklı mıdır? Giden var mı aranızda? Ben gitmedim ama duyduğum kadarıyla 100 üstü bir fiyat isteniyor.

Yarışma detaylarını yarışmacıları bilmeden lütfen yorum yapmayın. 2. olduğu yarışmada dünyadaki tüm berberler tabii ki yoktu. 50 80 lira bazlarında daha güzel kesen berberler biliyorum. Bence berberden hoş kalmak kişisel bir şey kafa anatomisinden anlayan ve belli tecrübeli bir berber bulun gerisi sizin anlatmanız ve onun sizi anlamasına bağlı. Bugün Kadir alkan anatomik saç kesimi yapıyor ama belki de bu senin hoşuna gitmeyecek ne yazık ki bunu bilemeyiz.

Takıntılı değilseniz gidilmez, zaten şu korona zamanında dışarıya az çıkıyorsunuzdur tahminimce. Güvendiğiniz bir berber varsa ona gidin, 20 liraya güzelce kessin saçınızı.

Ben evde maymun gibi duruyorum, kimse görmüyor sonuçta.

Ben yılda bir kere tıraş oluyorum. Dükkandan çıkarken abi seneye görüşürüz diyorum 1 yıl sonra tekrar randevu al.
Saçlar barış akarsu gibi zaten😔😔

Kendisi dünyanın en iyi 2'inci berberidir.

Peki dünyanın bundan haberi var mı? Kimsenin sallamadığı bir organizasyondan zamanında Türk ekibine ikincilik vermişler adamın tüm olayı sabah akşam reklam ve pr yapmak. Fazlası değil.

Yok ben kestirmiyorum, uzuyor öyle.

Ben yılda bir kere tıraş oluyorum. Dükkandan çıkarken abi seneye görüşürüz diyorum 1 yıl sonra tekrar randevu al.
Saçlar barış akarsu gibi zaten😔😔
Size birkaç soru sorabilir miyim? Benim de uzatma gibi bir planım var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı