5 yıldızlı büyük otellerin tesislerindeki berber/kuaförler de bu düzeylerde alıyorlar. Açıkçası onlardan bir tanesine 5 yıl kadar gittim, pahalıydı ama gerçekten çok memnundum fakat pandemide kapatıp gitmiş maalesef. En son yakın diye mecburiyetten 20 TL'ye kesen bir yere gittim, John Wick'in kalemlerle yaptığını ben makasla yapacaktım elemana. Berber sadakati bu yüzden var, kötü bir sonuç çıkınca 1-1.5 ay onunla yaşamanız gerekiyor. Sizi tanıyan ve memnun olduğunuz berberin "bence" fiyatına paha biçilmez.
Bu arada İstanbul Havalimanında Parisli Cemil'e sakın gitmeyin, isteyeceği fiyatı duyduğunuzda çeneniz açık kalmakla yetinmez saçlarınız kendi kendine dökülür. 1 defa çok aciliyeti olduğu için girmek zorunda kaldım önemli bir görüşme öncesinde, önceki gün arkadaşlarım yüzünden kestirememiştim. Sözde business indirimi olsa bile bu konuda geçen fiyatın 2 katını gömüyorlar...
Sözün özü X şeye o kadar para verilir mi sorusunun birkaç cevabı var. Kişinin tercihine, gelir düzeyine ve vereceği parayı umursama düzeyine göre değişir.