Kadir Alkan'a o kadar para verilir mi?

Hocam simdi ülkedeki berberler sıkıntılı.
Sen başlıyorsun abi şöyle olsun böyle olsun, adamlar gene bildigini okuyor.
Benim tavsiyem resmi berbere gösterin, o düşünsün şimdi bir şey desem yanlış olur.
Peki kestirmesem bir müddet? Şuan üst kısmı belirli bir uzunlukta yanları uzatıp beklesem olur mu?

Makalesinde 62 ülke katılım sağlamış nasıl uyduruk bir yerden almış oluyor?

62 ülke hangi ülkeler yarışmacıları o ülkelerin en iyileri mi? Aynı şartlarda yarışıp 1. olmuş milli takım üyesi kuaförlerimizde var. Evet Kadir alkan iyi bir kuaför ancak tam anlamıyla bir PR canavarı.

Peki kestirmesem bir müddet? Şu an üst kısmı belirli bir uzunlukta yanları uzatıp beklesem olur mu?

Şimdi kıvırcık saç uzatırken kötü görünüyor hele yanlar baştan alınırsa çok daha kötü oluyor(bence). Tavsiyem evdeyiz zaten uzasın bekleyin. Daha sonra yanları aldırın derim.
Bence en mantıklısı bu.

62 ülke hangi ülkeler yarışmacıları o ülkelerin en iyileri mi? Aynı şartlarda yarışıp 1. olmuş milli takım üyesi kuaförlerimizde var. Evet Kadir alkan iyi bir kuaför ancak tam anlamıyla bir PR canavarı.

Hocam, o kadar detayını bilemem ben de öğrenciyim. Bu fiyat cidden fazla ama cidden işini güzel ve bakımlı vs. yapıyorsa hak ediyordur ama bize göre değil he yapıyorsa hakkını da alır. İsteyen de verir parasını gider adam zorla cagirtmiyor sonuçta.

Makalesinde 62 ülke katılım sağlamış nasıl uyduruk bir yerden almış oluyor?
Eki Görüntüle 782861

Confederation Mondiale Coiffure diye aratınca bana pek de popüler gibi gelmedi ne sosyal medya hesaplarında ne de Youtube'a yüklenmiş videolarında. Ödül takımca verilmiş bireysel değil gördüğüm kadarıyla birden çok ikinci Türk berber oluyor o haliyle. 2015'deki ikincilik hala geçerli mi ayrıca?

5 yıldızlı büyük otellerin tesislerindeki berber/kuaförler de bu düzeylerde alıyorlar. Açıkçası onlardan bir tanesine 5 yıl kadar gittim, pahalıydı ama gerçekten çok memnundum fakat pandemide kapatıp gitmiş maalesef. En son yakın diye mecburiyetten 20 TL'ye kesen bir yere gittim, John Wick'in kalemlerle yaptığını ben makasla yapacaktım elemana. Berber sadakati bu yüzden var, kötü bir sonuç çıkınca 1-1.5 ay onunla yaşamanız gerekiyor. Sizi tanıyan ve memnun olduğunuz berberin "bence" fiyatına paha biçilmez.

Bu arada İstanbul Havalimanında Parisli Cemil'e sakın gitmeyin, isteyeceği fiyatı duyduğunuzda çeneniz açık kalmakla yetinmez saçlarınız kendi kendine dökülür. 1 defa çok aciliyeti olduğu için girmek zorunda kaldım önemli bir görüşme öncesinde, önceki gün arkadaşlarım yüzünden kestirememiştim. Sözde business indirimi olsa bile bu konuda geçen fiyatın 2 katını gömüyorlar...

Sözün özü X şeye o kadar para verilir mi sorusunun birkaç cevabı var. Kişinin tercihine, gelir düzeyine ve vereceği parayı umursama düzeyine göre değişir.

Confederation Mondial'e coiffure diye aratınca bana pek de popüler gibi gelmedi ne sosyal medya hesaplarında ne de YouTube'a yüklenmiş videolarında. Ödül takımca verilmiş bireysel değil gördüğüm kadarıyla birden çok ikinci Türk berber oluyor o haliyle. 2015'deki ikincilik hala geçerli mi ayrıca?

Hocam, açıkçası sormak istediğim Kadir Alkan dünya ikinciliğini hak ediyor mu değil de, biçtiği fiyatı hak ediyor mu diye sormuştum ama konu nasıl adamın kariyerine geldi anlamadım.

Hocam, açıkçası sormak istediğim Kadir Alkan'ın dünya ikinciliğini hak ediyor mu değil de, biçtiği fiyatı hak ediyor mu diye sormuştum ama konu nasıl adamın kariyerine geldi anlamadım.

Dünyanın en iyi ikinci berberi deyince ona istinaden yorum yaptım. Yoksa bana göre tabii ki verilmez farklı bir tasarımla çok özel bir yere gitmeyeceksen. Ayda yılda 1 kere olacak etkinlikler için denenir, illa orası olması şart değil isim yapmış çoğu yer aynı işi görecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı