Kafam şu sıralar çok karışık, bunalımda gibiyim

Kuru kuru

Hectopat
Merhaba dostlar, evet halihazırda bu tarz konulardan çok var bir de ben eklediğim için kusuruma bakmayın. Sadece konuşmak biraz da fikrinizi almak istiyorum. Öncelikle 18 yaşındayım. Şimdi benim takıldığım bir kız vardı tanışalı 3 haftadan fazla oldu. Tanışmamız ile samimileşmemiz çok ani oldu, gerçekten epey samimiydik günde aralıksız saatlerce konuşuyorduk, birlikte kütüphaneye gidiyorduk falan filan ve ben mutluydum da oda mutlu gibiydi. Bir sürü ortak noktamız vardı... Ben olabildiğim kadar iyimser ve nazik olmaya çalıştım. İlk 2 hafta falan böyle devam etti sonra hafiften soğuk davranmaya başladı ve bu sürekli arttı en son neredeyse hiç konuşmaz hale geldiğimizde neden yazmadığını sordum ve hoşlandığı bir çocukla takıldığını ve yazamadığını belirtti. Ya madem böyle yapacaktı neden benimle bu kadar samimileşti ve ne oldu da soğuklaştı anlam veremiyorum. 2 gündür sürekli kafama takılıyor ve keyfim pek yerinde değil bu olay yüzünden. Şu an sadece ara sıra bana Instagram'dan falan Reels atıyor o kadar, ben geç ve kısa cevaplar veriyorum, oda aynısını yapıyor ve bu şekilde ilerliyor. Buraya kadar okudu iseniz teşekkür ederim.

Evet arkadaşlar aradan yaklaşık bir ay geçti mesajlarınıza zamanında dönemedim kusuruma bakmayın. Bir süre depresyonda gibiydim ama şu an gayet iyiyim. Uzun zamandan sonra bir kızdan hoşlanmaya başladım tam açılacaktım bunlar oldu cidden diyecek bir şey bulamıyorum. Şu an o kızla arada bir konuşuyoruz ve aslında onunla artık pek konuşmak istemiyorum ama yazmayı bıraksam bile gelip o yazıyor kırıcı da olmak istemediğimden bir şey diyemiyorum. Evet hoşlandığı çocukla aralarını ilerlettiler... O hoşlandığı çocuğu biraz tanıma fırsatı buldum kötü birisi de değil aslında bana benzer bir sürü yanı var ama benim ne eksiğim var anlam verebilmiş değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı