Kafama sopa vurdular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kamera olmaması gerçekten kötü bir durum. Bu yüzden akşamları eve döneceğim zaman kameralı yerlerden yolum uzasa dahi giderim. Zira diğer yollar aşırı karanlık ve pek sağlam ayakkabıya benzemiyor. Bazen bir anda yol kesebiliyorlar. Olayın gerçekleştiği yeri keskin ifadelerle polise bildirebilirsiniz. Onlar bir yandan orayı arayıp tararken bir yandan siz de birkaç kişi toplayıp ,orada yaşayan varsa, onlara bu tipler nerelerde olur diye sorabilirsiniz. Sonrasında durumu polise ve arkadaşlarına bildirirsin. Sonra enselerine binin ve bunun hesabını sorun. Bu gibi durumlar cezasız, karşılıksız kalmamalı. Akabinde böyle konumlarda yaşamanızı tavsiye etmem. Zira daha çok baş ağrıtıcı olaylar yaşayabilirsin. İnsana huzur lazım, rahatlık lazım. Yarı geldi kavga ettim yarı geldi hiç seslerini tınlamadan hızlı adımlarla gittim hatta bazı durumlarda yol değiştirdiğim oldu. Geçmiş olsun.
 
3 Gün önce mahallede 3 keko tarafından gasp ediliyordum. Yer Güngören. Saat 2 civarı ilk muhabbet sigaran var mı demeleri ile başladı. Ağzımda yanan sigaradan dolayı yok diyemedim. 3'üne de verdim marlboromdan. Her neyse bunlar muhabbet açtı, zenginsin falan saati maati ver dedi. Bir takım falan ayağına götürecek diesel saatimi zımbo. Dedim emanet falan falan. Dedi "Ver hadi takip vereceğim" Falan fistan. Dedim yok veremem işim çıktı ayağına tüyecektim ki. Aralarından biri çobanların elinde tuttuğu sopayı havaya kaldırıp saati ver lan dedi. Yalan söyleyemem 3 kişiydi benim toto 3, 5 attı birini vursam diğeri takacak bıçağı. Neyse artık bıçak kemiğe dayandı benim bileği falan tuttular saati çıkarmak için sinirlendim cebimdeki muştayı 1 tanesine patlattım. Diğer dırzo sopayla kulağıma vurdu. Her neyse sersemlediğim için saati dızladılar. Bunları bulmam mümkün mü? Mahalle arası oldu olay kamera yok. Gerçi bunlarda kimlik dahi yoktur.

Yanında biber gazı taşımak şart oldu artık.
 
Dikkat edin hocam, ortaokulda çocukla dalga geçiyordum bende, liseyi örgün bitiremeyince meslek açık listesini okuyayım dedim. Okula 100 metre kala çocuk beni gördü yanına çağırdı, yanında aynı kıyafetle giyinmiş 2 kili daha vardı, abi falan dedim, yanındaki çocuk kaybol diye bağırınca, hemen tüydüm. Bir de grup olarak geziyorlar, kaç yaşında olursan ol, insan korkuyor yine de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dikkat edin hocam, ortaokulda çocukla dalga geçiyordum bende, liseyi örgün bitiremeyince meslek açık listesini okuyayım dedim. Okula 100 metre kala çocuk beni gördü yanına çağırdı, yanında aynı kıyafetle giyinmiş 2 kili daha vardı, abi falan dedim, yanındaki çocuk kaybol diye bağırınca, hemen tüydüm. Bir de grup olarak geziyorlar, kaç yaşında olursan ol, insan korkuyor yine de.

Bence bunlar hep Çukur-SıfırBir gibi saçma sapan mafya dizileri yüzünden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani o kişileri bulsanız bile istediğiniz sonuca ulaşamazsınız(tutuklama düşünüyorsanız) en fazla ilkokulda silginizi çalan arkadaşınızdan öğretmeniniz silginize size geri vermesi olur.(Saatinizi geri alırsınız en fazla)

Saati satmıştır kesin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı tür olay Pendik'te başıma geldi. Yaklaşık 1.5 ay önce sahilde yürürken taş çatlasın 18 yaşlarında iki çocuk yüksek ihtimalle çalıntı bir motor ile geziyorlardı ve birden benim yanıma yanaşıp konuşmaya başladılar. Biri gözlüğü istediğini bir kaç gün takılacağını ona Instagram'dan ulaşabileceğimi söyledi. Diğeri ise sürekli küfürler ederek beni tehdit etti. Hızla kendimi kalabalığın olduğu tarafa atsam da yanımdan motorla hızlı geçmek gibi hareketlerde bulundular. Yalvar yakar almadılar ama bende ciddi bir etki bıraktı. Suriyeli'den çok ülkemin bu gençlerinden bıktım. Koluma saat takıp veya başıma gözlük takıp gezemez oldum. Elimde alışveriş çantası varsa ara sokaklara giremez oldum. Allah biran önce akıl fikir versin bunlara, size de çok geçmiş olsun.
 
Aynı tür olay Pendik'te başıma geldi. Yaklaşık 1.5 ay önce sahilde yürürken taş çatlasın 18 yaşlarında iki çocuk yüksek ihtimalle çalıntı bir motor ile geziyorlardı ve birden benim yanıma yanaşıp konuşmaya başladılar. Biri gözlüğü istediğini birkaç gün takılacağını ona Instagram'dan ulaşabileceğimi söyledi. Diğeri ise sürekli küfürler ederek beni tehdit etti. Hızla kendimi kalabalığın olduğu tarafa atsam da yanımdan motorla hızlı geçmek gibi hareketlerde bulundular. Yalvar yakar almadılar ama bende ciddi bir etki bıraktı. Suriye'li'den çok ülkemin bu gençlerinden bıktım. Koluma saat takıp veya başıma gözlük takıp gezemez oldum. Elimde alışveriş çantası varsa ara sokaklara giremez oldum. Allah bir an önce akıl fikir versin bunlara, size de çok geçmiş olsun.

Daha lüks ve elit ilçelerde bu tür olaylar olmaz genelde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha lüks ve elit ilçelerde bu tür olaylar olmaz genelde.
Var hocam, örnek olarak Taksim Cihangir lüks denebilecek mekanlar ama aşağısı Dolapdere tarla, Bayram sokağı vs gibi yerler olduğu için ister istemez keko vs. Mevcut.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3 Gün önce mahallede 3 keko tarafından gasp ediliyordum. Yer güngören. Saat 2 civarı ilk muhabbet sigaran var mı demeleri ile başladı. Ağzımda yanan sigaradan dolayı yok diyemedim. 3'üne de verdim marlboromdan. Her neyse bunlar muhabbet açtı, zenginsin falan saati maati ver dedi. Bir takım falan ayağına götürecek diesel saatimi zımbo. Dedim emanet falan falan. Dedi "ver hadi takip vereceğim" falan fistan. Dedim yok veremem işim çıktı ayağına tüyecektim ki. Aralarından biri çobanların elinde tuttuğu sopayı havaya kaldırıp saati ver lan dedi. Yalan söyleyemem 3 kişiydi benim toto 3, 5 attı birini vursam diğeri takacak bıçağı. Neyse artık bıçak kemiğe dayandı benim bileği falan tuttular saati çıkarmak için sinirlendim cebimdeki muştayı 1 tanesine patlattım. Diğer dırzo sopayla kulağıma vurdu. Her neyse sersemlediğim için saati dızladılar. Bunları bulmam mümkün mü? Mahalle arası oldu olay kamera yok. Gerçi bunlarda kimlik dahi yoktur.

Olur öyle vakalar Türk polisi yakalar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı