Kafaya hep bir şeyler takılması

Hocam sıkıntı şurada. Çocuğun benle veya benim çocukla bir problemim yok. Ama o dalgasına söylediği laf bile kafama takılıyor.

Şuranın üyelerine bak şizofreni misin diyor? Ne alakası var cidden anlayamıyorum neyse. Bir şeyi ne kadar çok kötü anlamda düşünürseniz aklınıza o durum ile alakalı olmayacak derecede imkansız şeyler de gelmeye başlar. Kafaya takmamak diye bir şey olamaz. Herkes kafaya takar. Yapmanız gereken bunu minimuma indirmektir.

Doğrusun hocam. Yaşamadan konuştum kusura bakmayın.

Gercek cevabim zamanla gececegi yonunde. Benim de kafama surekli bir seyler takilirdi. Hala 6-7 sene once olmus olaylara kafa yorarim arada.

Hocam sıkıntı şurada. Çocuğun benle veya benim çocukla bir problemim yok. Ama o dalgasına söylediği laf bile kafama takılıyor.
Bunun şakası bile olamaz bana göre. Biri bana bıçak çıkarıp sana saplarım diyecek sonra da şaka yaptığını mı söyleyecek? Arkadaşlarla o arkadaş üzerinde fanteziler denerdik muhtemelen.

O çocukla da çok samimi olmayın ergenin teki bayağı. Söyleyin okulda yetkili birine, isminizi söylemezler merak etmeyin.

Hocam kendimi riske atmak istemiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…