Sıkıntı yok. Dediğim gibi bir şeyi takmamak diye bir şey yok. Düşünsene sevgilinden ayrılıyorsun takmıyorsun. Mümkün değil. İllaki düşünürsün. Takmamak diye bir şey yoktur.
Sıkıntı yok. Dediğim gibi bir şeyi takmamak diye bir şey yok. Düşünsene sevgilinden ayrılıyorsun takmıyorsun. Mümkün değil. İllaki düşünürsün. Takmamak diye bir şey yoktur.
O zaman yapabileceğiniz tek şey bunlara selam bile vermemek olacaktır muhtemelen. Yaşadığınız olaylar da illa ki kafanıza takılır, sadece çok dert etmeyin yeterli.
Bende öyleyim ne yazık ki. Mesela 8 yıl önceki anıları hatırlayıp utanıyorum. 5. sınıfta bir çocuğun saatini kırmıştım 11 sene falan oluyor unutmadım hala utanıyorum. 7. sınıfta bir kızın yanlışlıkla dişini kanatmıştım hala utanıyorum ondan da kendimi her konuda kötü hissediyorum. Küçükken arkadaşlarla aramızda iddiaya girmiştik beni marketten 2 gofret çalmam için zorlamışlardı bende yakalanmıştım o ablanın dedikleri halen aklımda. (bunlar sadece bazıları). Çok yorulmaya başladım artık zihnim bir türlü dinlenemiyor, uyuyamıyorum yüzüm sivilce doldu ama olmuyor hiçbir şeyi unutamıyorum aga siz hiç 4 senedir bir kızı unutamadığınızı hatırlıyor musunuz? Cidden zor geliyor artık.