Kafaya hep bir şeyler takılması

Muthis aile yaklasimi. Her kafaniza takilan durumda kendinize "Aman nolacak, onun ne dediğinin ne önemi var?" diyebilirsiniz. Bir noktadan sonra otomatik olarak umursamaz olursunuz.

Bir daha karşı karşıya gelip sana sırıtırsa dümdüz geç git sonra uzaktan onu takip et tenha bir yerde kıstır arkasından gizlice yaklaş eline sağlam bir sopa al bir elinede taş, gizli gizli yaklaş ensesine bir tane öpücük kondur vedeki kardeş dudağında bir şey kalmış o da sana.
Ha nerede dayı diye sorarsa ne yapacağını biliyorsun(ama taşla sopayla çözülmez, kavga bir çözüm değildir).

Merhabalar,
Psikologluk bir durum aslında yok. Kendi kafanda biraz fazla takıntı etmişsin, zamanında gerekli cevabı ilgili şahıs ya da kişiye vermediğin için kafanda takıntılık bir durum oluşmuş. Kimsenin dört dörtlük bir hayatı yok ve herkesin illaki bir sıkıntıları oluyor. Önemli olan kendini ezdirmeden bir şekilde hayatına devam etmendir.

Muthis aile yaklasimi. Her kafaniza takilan durumda kendinize "Aman nolacak, onun ne dediğinin ne önemi var?" diyebilirsiniz. Bir noktadan sonra otomatik olarak umursamaz olursunuz.
Hocam bu çocuk benim daha önce yaşadığım bir olayda (bir çocuk beni bıçaklayacağını söylemişti) bıçaktan korktuğumu anlayıp dalga geçmiş olabilir mi?

Hocam ne cevabını verememişim anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…