Paraya da gerek yok devlet hastanesindeki psikiyatristler bile gayet ilgili.
Bildiğim kadarıyla buradan yardımlaşamadığımız zaman özelden iletişim serbest.Klasik aile..
Discord'um var da yazdığımda ban yiyorum, özelden iletişim yasak.
Satılık: Galax GTX 1650 Super ekran kartı
Merhaba, 2 yıllık emektarımı yeni ekran kartı aldığımdan dolayı satıyorum. Ürün Temmuz 2020 Teknobiyotik faturalı ve şu anda sistemin içinde durmakta. Ekran kartım gelince sökeceğim. Sıcaklık ve FPS değerleri mükemmeldir. Düşündüğüm fiyat 3.000 TL. 2. el piyasasını takip etmediğim için fiyattan...www.technopat.net
Kesinlikle ben de yıllardır gidiyorum zaten ama psikolog en azından benim için bir işe yaramadı. Her ne kadar çok fazla yan etkisi de olsa ilaç tedavisi şart oluyor genelde.Ya aslında böyle konularda paraya acımamak gerekiyor ama insanlar psikolojik hastalıkları için doktora görünmeyi büyük bir tabu olarak görüyor, nasıl kolun kırıldıysa hastahaneye gidiyorsan böyle durumda da gitmekte bir sorun görmemek lazım.
Attığım konuya bakın.Bildiğim kadarıyla buradan yardımlaşamadığımız zaman özelden iletişim serbest.
Kesinlikle ben de yıllardır gidiyorum zaten ama psikolog en azından benim için bir işe yaramadı. Her ne kadar çok fazla yan etkisi de olsa ilaç tedavisi şart oluyor genelde.
Psikiyatrist + psikolog kombosu best zaten, ona lafım yok hocam.Ya ben bu işin uzmanı değilim ama bu konular için ne kadar erken tedaviye başlanırsa sorunun çözülme ihtimali o kadar artar. Tabii herkesin işi çözülmez ama tek başına çözemeyeceğini anladığın zaman gitmekte fayda vardır diye düşünüyorum. İnşallah siz de çözüme kavuşursunuz.
Psikiyatr + psikolog kombosu best zaten, ona lafım yok hocam.İmkan ve aile bakış açısı meselesi.
Bir de şey var, "oğlum normal biri olmalı hüüğğ" bilmiyorlar ki çok insani bir durum olduğunu.İşte aileler "el alem ne der" kaygısı ile çekiniyor, utanıyor ama oraya gitmenin normal doktara gitmekten bir farkının olmadığnı öğrenmeleri gerekiyor.
Bir de şey var, "oğlum normal biri olmalı hüüğğ" bilmiyorlar ki çok insani bir durum olduğunu.
Çoğu kişiye göre Otizm'in alt dalı olan Asperger sendromuna sahip kişiler de normal insanlardan kat kat daha normal. Daha saf, temiz ve iyi niyetli oluyorlar. Ayrıca çok da zeki oluyorlar. Bana göre de normal insandan çok daha normaliz. Gel de bunu ailene anlat.Zaten oraya giden "normal" biri olmak için gidiyor ama bunu anlayan yok.