Z Zuu Yoctopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #1 Sa, bugün su kaydırağından kayarken kafamın arka tarafını vurdum, sadece vurduğum yer ağrıyor başka bir şey yok sizce ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2024
Sa, bugün su kaydırağından kayarken kafamın arka tarafını vurdum, sadece vurduğum yer ağrıyor başka bir şey yok sizce ne yapmalıyım?
spaghettisosu Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.811 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara, Ankara, Güzel Ankara... Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 Ti, Intel i7 7700, Kingston Predator 4x4 16GB RAM, Kioxia Exceria G2 1TB, Prime H270-Plus, Toshiba 1TB HDD (Öldü Ölecek), Aula F75, Delux M800 Pro, Blackshark V2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrencilik... 19 Haziran 2024 #2 Zuu dedi: Sa, bugün su kaydırağından kayarken kafamın arka tarafını vurdum, sadece vurduğum yer ağrıyor başka bir şey yok sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Başın dönmüyorsa, miden bulanmıyorsa pek sorun olmaz, ama tabii siz doktora görünüp kontrol ettirin isterseniz, garanti olmuş olur.
Zuu dedi: Sa, bugün su kaydırağından kayarken kafamın arka tarafını vurdum, sadece vurduğum yer ağrıyor başka bir şey yok sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Başın dönmüyorsa, miden bulanmıyorsa pek sorun olmaz, ama tabii siz doktora görünüp kontrol ettirin isterseniz, garanti olmuş olur.
sarıçizmel Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #3 Zuu dedi: Sa, bugün su kaydırağından kayarken kafamın arka tarafını vurdum, sadece vurduğum yer ağrıyor başka bir şey yok sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bir bulgu yoksa sorun yoktur. Ama başın falan dönüyorsa doktora git.
Zuu dedi: Sa, bugün su kaydırağından kayarken kafamın arka tarafını vurdum, sadece vurduğum yer ağrıyor başka bir şey yok sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bir bulgu yoksa sorun yoktur. Ama başın falan dönüyorsa doktora git.
S semihA2 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #4 Çok sert vurduysanız buz koyun şişmesin. Eğer ki baş dönmesi varsa bir doktora görünün.