xYper7 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 467 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:15 #31 OnePC dedi: Tabii olacak. Çay kesinlikle olmazsa olmaz. Ama 80-100 liraya da satmam. 50 lira olarak düşünürüm. Genişletmek için tıkla... Bence 50 TL'de çok bir bardak çay için.Şahsen ben almam.Bir çayın ederi kaç TL ki 50'den satılsın.Bir çay bence max 20 tl olmalı o da kar ile.
OnePC dedi: Tabii olacak. Çay kesinlikle olmazsa olmaz. Ama 80-100 liraya da satmam. 50 lira olarak düşünürüm. Genişletmek için tıkla... Bence 50 TL'de çok bir bardak çay için.Şahsen ben almam.Bir çayın ederi kaç TL ki 50'den satılsın.Bir çay bence max 20 tl olmalı o da kar ile.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.710 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye Pazar 21:16 #32 xYper7 dedi: Bence 50 TL'de çok bir bardak çay için.Şahsen ben almam.Bir çayın ederi kaç TL ki 50'den satılsın.Bir çay bence max 20 tl olmalı o da kar ile. Genişletmek için tıkla... Hocam o tarz mekanda 20 liraya çay satarsam olmaz inanın. Konsept uymuyor. Kıraathane olur o zaman orası.
xYper7 dedi: Bence 50 TL'de çok bir bardak çay için.Şahsen ben almam.Bir çayın ederi kaç TL ki 50'den satılsın.Bir çay bence max 20 tl olmalı o da kar ile. Genişletmek için tıkla... Hocam o tarz mekanda 20 liraya çay satarsam olmaz inanın. Konsept uymuyor. Kıraathane olur o zaman orası.
xYper7 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 467 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:17 #33 OnePC dedi: Hocam o tarz mekanda 20 liraya çay satarsam olmaz inanın. Konsept uymuyor. Kıraathane olur o zaman orası. Genişletmek için tıkla... Sen de kendince haklısın,ben genel yorum yaptım.Zaten tahminimce düşündüğün konseptte çay almaya gelen çıkmaz.
OnePC dedi: Hocam o tarz mekanda 20 liraya çay satarsam olmaz inanın. Konsept uymuyor. Kıraathane olur o zaman orası. Genişletmek için tıkla... Sen de kendince haklısın,ben genel yorum yaptım.Zaten tahminimce düşündüğün konseptte çay almaya gelen çıkmaz.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.710 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye Bugün 11:29 #34 xYper7 dedi: Sen de kendince haklısın,ben genel yorum yaptım.Zaten tahminimce düşündüğün konseptte çay almaya gelen çıkmaz. Genişletmek için tıkla... O dükkanın bulunduğu sokakta 100 liraya çay içtiğimi hatırlıyorum hocam. 50 lira yine bedava. Simit satan dükkanlarda 20 liraydı o da 2 sene önce.
xYper7 dedi: Sen de kendince haklısın,ben genel yorum yaptım.Zaten tahminimce düşündüğün konseptte çay almaya gelen çıkmaz. Genişletmek için tıkla... O dükkanın bulunduğu sokakta 100 liraya çay içtiğimi hatırlıyorum hocam. 50 lira yine bedava. Simit satan dükkanlarda 20 liraydı o da 2 sene önce.