2 271470 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 20 Nisan 2022 #11 Chavos dedi: Torrent aracılığı ile... Genişletmek için tıkla... Dosyayı Torrent uygulaması ile açmayı denediniz mi? En iyisi siz dosyaya sağ tıklayıp özellikler kısmından genel sekmesinin ekran görüntüsünü paylaşın.
Chavos dedi: Torrent aracılığı ile... Genişletmek için tıkla... Dosyayı Torrent uygulaması ile açmayı denediniz mi? En iyisi siz dosyaya sağ tıklayıp özellikler kısmından genel sekmesinin ekran görüntüsünü paylaşın.
Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #12 271470 dedi: Dosyayı Torrent uygulaması ile açmayı denediniz mi? En iyisi siz dosyaya sağ tıklayıp özellikler kısmından genel sekmesinin ekran görüntüsünü paylaşın. Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam.
271470 dedi: Dosyayı Torrent uygulaması ile açmayı denediniz mi? En iyisi siz dosyaya sağ tıklayıp özellikler kısmından genel sekmesinin ekran görüntüsünü paylaşın. Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam.
2 271470 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 20 Nisan 2022 #13 Chavos dedi: Buyurun hocam. Eki Görüntüle 1365795 Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle dosya ve uzantısı görüyorum internette de ilgili bir şey bulamadım. Açıkçası şüphelendim bu dosyadan bir virüs taraması yapar mısınız?
Chavos dedi: Buyurun hocam. Eki Görüntüle 1365795 Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle dosya ve uzantısı görüyorum internette de ilgili bir şey bulamadım. Açıkçası şüphelendim bu dosyadan bir virüs taraması yapar mısınız?
Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #14 271470 dedi: İlk defa böyle dosya ve uzantısı görüyorum internette de ilgili bir şey bulamadım. Açıkçası şüphelendim bu dosyadan bir virüs taraması yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Magnet URL aracılığıyla Torrent üzerinden indirdim hocam.Normal galiba böyle gözükmesi.Fakat bir açamadım nedense.Başka çözümü var mı?
271470 dedi: İlk defa böyle dosya ve uzantısı görüyorum internette de ilgili bir şey bulamadım. Açıkçası şüphelendim bu dosyadan bir virüs taraması yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Magnet URL aracılığıyla Torrent üzerinden indirdim hocam.Normal galiba böyle gözükmesi.Fakat bir açamadım nedense.Başka çözümü var mı?
2 271470 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 20 Nisan 2022 #15 Chavos dedi: Magnet URL aracılığıyla Torrent üzerinden indirdim hocam. Normal galiba böyle gözükmesi. Fakat bir açamadım nedense. Başka çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Üzgünüm hocam, açıkçası uzun süredir Torrent kullanmıyorum ve başka çözüm yolu var mı bilemiyorum.
Chavos dedi: Magnet URL aracılığıyla Torrent üzerinden indirdim hocam. Normal galiba böyle gözükmesi. Fakat bir açamadım nedense. Başka çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Üzgünüm hocam, açıkçası uzun süredir Torrent kullanmıyorum ve başka çözüm yolu var mı bilemiyorum.