Kahve bağımlılığından nasıl kurtulurum?

Makaleler
21
Evet, kahve bağımlısıyım. Uyandım yaklaşık 3 saat oldu, ve başım ağrımaya başladı. Kahvemi yaptım, bilgisayarın başına geçtim ve kahvemden bir yudum aldıktan sonra baş ağrım kayboldu. Yaklaşık 2 aydır falan aktif olarak kahve içiyorum her gün. Kullandığım kahve Jacobs markasına ait. Sizce bağımlı mıyım? Nasıl kurtulurum?

Evet, kahve bağımlısıyım. Uyandım yaklaşık 3 saat oldu, ve başım ağrımaya başladı. Kahvemi yaptım, bilgisayarın başına geçtim ve kahvemden bir yudum aldıktan sonra baş ağrım kayboldu. Yaklaşık 2 aydır falan aktif olarak kahve içiyorum her gün. Kullandığım kahve Jacobs markasına ait. Sizce bağımlı mıyım? Nasıl kurtulurum?

Ben günde 5 bardak içerdim. Ömrü kısalttığını duyunca direk bıraktım. Belki sana da etki eder bunu öğrenmek.

Kahvede olan kofein bağımlılık yapar. Bu yüzden mantıken bağımlısınız.
Kurtulmanız için de kahveyi düşünmeyin. fikrinizi başka bir şeyle dağıtın ve iradeli olun.
Kahve içmemin sebebi çok yük altında olmam, yani bir hastalık için tedavi görüyorum, spor yapmak zorundayım, uyanık olmam lazım o yüzden kahve içiyorum.
Kahveden daha az.
Tadı pek hoş değil ama denerim. Teşekkür ederim. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı