Kahve bağımlılığından nasıl kurtulurum?

Kahve içmemin sebebi çok yük altında olmam, yani bir hastalık için tedavi görüyorum, spor yapmak zorundayım, uyanık olmam lazım o yüzden kahve içiyorum.

Tadı pek hoş değil ama denerim. Teşekkür ederim. :)

Günde 3 bardak içersen ömrün uzuyormuş. Eğer 3 bardak veya daha az içiyorsan, aynen öyle devam et.

Aynı dertten muzdaribim, sigara ve kahve olmadan ayılamıyorum. Küçük paket mesir macunlarından aldım, öğleden sonra vs. canım kahve çektiğinde bir tane mesir macunu yiyorum az da olsa kesiyor, deneyebilirsiniz. Sabah için çare değil fakat öğleden sonra kesebilir biraz. Günde bir ya da iki fincanın zararı olmaz, aksine zihni canlandırıyor ve faydaları çok.

Kahve içmemin sebebi çok yük altında olmam, yani bir hastalık için tedavi görüyorum, spor yapmak zorundayım, uyanık olmam lazım o yüzden kahve içiyorum.

Tadı pek hoş değil ama denerim. Teşekkür ederim. :)

İşte olay tamamen zihinsel. Eğer sen kendine bir kural koysan ki, ben bu işi tamamlayacağım psikolojin de ona ayrlanacaktır. Unutmayın ki, kahvedeki kofein enerji yapmıyor sende olan enerjini ortaya çıkarıyor.

İşte olay tamamen zihinsel. Eğer sen kendine bir kural koysan ki, ben bu işi tamamlayacağım psikolojin de ona ayrlanacaktır. Unutmayın ki, kahvedeki kofein enerji yapmıyor sende olan enerjini ortaya çıkarıyor.
Evet hepinizi anlıyorum fakat baş ağrısı yaptığı için spor salonunda çok zorlanıyorum. Gerçekten tedavim için büyük bir etken ama bırakmak da istiyorum.
Mesela içmeden bisiklet sürmeye çıkarsam yalpalıyorum ve artık yeter diye söylenerek en yakın yerde kahve içiyorum.

Ben kurtulamıyorum. Günde 3-4 bardak filtre kahve içerim. Bari o kadar kahve içiyorsanız kaliteli bir filtre kahve için. Bir daha Jacobs içmezsiniz muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı