Kahve çekirdeği önerisi

xFary

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, bir kahve makinesi aldım fakat makinenın içine koyacağım kahve hakkında çok kararsız kaldım. O kadar çok kahve var ki arasında kaldığım, iki kahve bile olmadı. Önerebileceğiniz kahve çekirdeği var mı? Eksileri artıları neler? Özellikle aradığım bir özellik yok, önerdikleriniz arasında bir seçim yapacağım.

Hocam Jacobs var kaliteli arıyorsanız.Ayrıca çevrenizde kahve dükkanları varsa rica edebilirsiniz çoğunlukla verirler.

Evrim Ağacı

Çevremde kahve dükkanı yok, kaliteli olsun ama dandik kahve olmasın. Sırayla deneyeceğim sanıyorum.

İyi midir hocam, pahalı gibi fiyatı.

Kahve gurmesi değilim ama içtiğim en güzel kahvelerdendi, herkese göre değişir tabii ama pişman olmazsınız.

Büyük marka olmayan butik kahvecilere gidip çekirdek almanı öneririm, genelde kaliteli kahve kullanıyorlar fiyatlar da çok uçuk olmuyor geçenlerde 250gr çekirdek kahveyi 250TL'ye aldım.

Büyük marka olmayan butik kahvecilere gidip çekirdek almanı öneririm, genelde kaliteli kahve kullanıyorlar fiyatlar da çok uçuk olmuyor geçenlerde 250gr çekirdek kahveyi 250TL'ye aldım.
Hocam Ankara'da oturuyorum. Bu gidişle Ulus'a yolum düşecek gibi duruyor.

Espresso değil mi? Eğer öğütücünüz yok Trendyol Yemek'te coffy gibi mağazalardan uygun fiyata 250G'lik öğütülmüş kahve (öğütücü var ise çekirdek olarak) alabilirsiniz. Joker indirimi de denk gelirse uygula gelir bayağı. Ben öğütücü alana kadar öyle idare etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…