Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.330 Çözümler 2 20 Haziran 2025 #21 LorenzoMatterhorn dedi: Google'a kahve içmek zararlı yazarsan 50 tane zararı faydalı yazarsan da 50 tane faydası çıkar. Google da yazan her şeye inanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Öyle değil sen anlamadın da neyse.
LorenzoMatterhorn dedi: Google'a kahve içmek zararlı yazarsan 50 tane zararı faydalı yazarsan da 50 tane faydası çıkar. Google da yazan her şeye inanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Öyle değil sen anlamadın da neyse.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #22 Yusuf dikecin silahı dedi: Öyle değil sen anlamadın da neyse. Genişletmek için tıkla... Bilgi paylaştıkça büyür. Bana bu iddia ettiğin şeyin gerçekliğini ispatlayan haberin linkini at ben de anlayayım o zaman. Hadi bekliyorum ?
Yusuf dikecin silahı dedi: Öyle değil sen anlamadın da neyse. Genişletmek için tıkla... Bilgi paylaştıkça büyür. Bana bu iddia ettiğin şeyin gerçekliğini ispatlayan haberin linkini at ben de anlayayım o zaman. Hadi bekliyorum ?
M mustafa08 Kilopat Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 176 21 Haziran 2025 #23 LorenzoMatterhorn dedi: Bilgi paylaştıkça büyür. Bana bu iddia ettiğin şeyin gerçekliğini ispatlayan haberin linkini at ben de anlayayım o zaman. Hadi bekliyorum ? Genişletmek için tıkla... Siz nerde yaşıyorsunuz acaba? İspat olarak bir haber linki istediğinize göre Türkiye'de yaşıyor olamazsınız.
LorenzoMatterhorn dedi: Bilgi paylaştıkça büyür. Bana bu iddia ettiğin şeyin gerçekliğini ispatlayan haberin linkini at ben de anlayayım o zaman. Hadi bekliyorum ? Genişletmek için tıkla... Siz nerde yaşıyorsunuz acaba? İspat olarak bir haber linki istediğinize göre Türkiye'de yaşıyor olamazsınız.