Kahve makinesinin süt bardağından yavru böcek çıkıyor

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, kahve makinesinin sütü koyduğumuz yerde sinek nasıl akıl ediyorsa azıcık kalan süte yumurtluyor oradan da yavru sinek çıkıyor. Bayağı temizliyoruz fakat bu sinek ölülerinden zehirleneceğimiz ne malum. Sizce kahve makinesinin o tarafına böcek nasıl girmeyi akıl ediyor. Ayrıca bu nasıl sadece o makinede oluyor? Mutfakta yazın özellikle evinde sineği olmayan insan yoktur herhalde. Modeli ise Delonghi magnifica EVO. Bayağı para verdik sene başında falan. Bu konuda sinek soykırımı mı yapmalıyım yoksa müşteri hizmetlerine durumu anlatmalı mıyım? Ayrıca 2-3 kez oldu bu olay en az. Öyle 1 kere olmadı yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece kahve için süt koyun fazlasını koymayın her kullanımdan önce yıkayın başkada yapabileceğiniz bir şey yok bence.

İlginçmiş, ama müşteri hizmetlerinin bir sonuç vereceğini sanmıyorum şahsen.
+1

Sinek tam olarak nereden giriyor onu bile biliyorum hocam.

Hocam sinek nereden giriyor olabilir? Ben sineğin böyle bir delilik yapacağını hiç sanmıyordum. Zaten filtre kahve aşırı içmiyoruz. Benim kafamdaki çözüp kahve makinesini kullanmadığım vakit içini tamamen suyla veya sütle doldurup yumurtlamasını engellemek geldi.

Arkadaşlar haklı süt hazneninde süt bırakılması çok sağlıksız ve tehlikeli. Az miktarda süt koyup kalanını döküp yıkamanız gerekiyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı