Kahverengi vs Siyah bot

Hangisi daha iyi gözüküyor?

  • Siyah

    Oy: 16 80,0%
  • Kahverengi

    Oy: 4 20,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    20
Teşekkürler ama daha karar veremedim. Açıkçası deri olmaması insanı düşündürüyor. Yine de alınır mı?
Bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum, sonuçta markası ZARA. Ancak ufak da olsa yine de sıkıntı çıkma ihtimali var. Bu zamanda 400 TL az para değil. Onun için deri olan modellere bakmanızı tavsiye ederim. İlla da klasik almak isterseniz önerim yok, ama "Outdoor" tarzı bir şey almak isterseniz "Scooter"a bakabilirsiniz. Ben kullanıyorum çok rahatlar. Annem 20-25 sene önce bir ayakkabı almış hâlâ giyiyor.
 
Kahverenginin 47 numarası kalmamış acaba bir ümit 46'yı alıp sığar mı ki? Bazı ayakkabıların kesimleri farklı oluyor ve sığıyor. Bir şansımı denesem mi ki?
Daha önce ZARA'nın bir ayakkabısını giydiniz mi? Eğer giydiyseniz 47 tam olduysa genellikle küçük numarası küçük olur. Ben Scooter'dan bot aldım, babam da aldı. Benimki 45 numara, onunki 44 numara. Onun botları bana küçük oldu.
 
Daha önce ZARA'nın bir ayakkabısını giydiniz mi?
Hayır daha önce giymedim. Siyah bot zaten indirimde değil o yüzden ilk olarak kahverenginin 46 numarasını sipariş edeceğim eğer beğenmezsem veya küçük gelirse onu iade edip siyahını sipariş veririm diye düşünüyorum. Mantıklı değil mi?
 
Zara mağazasından çok sık alışveriş yapan biri olarak, ayakkabılarının pek matah bir dayanıklılığa sahip olmadığını söyleyebilirim. Ancak bir sorun yaşamanız durumunda fatura ile çok rahat değişim ve iade sağlayabilirsiniz.
 
Zara mağazasından çok sık alışveriş yapan biri olarak, ayakkabılarının pek matah bir dayanıklılığa sahip olmadığını söyleyebilirim.
Botların kalıbı nasıl? Mesela Nike'ın 47 numarasını giyiyorum bu durumda botu nasıl seçmeliyim? Kimisi bir numara küçük kimisi bir numara büyük seçin diyor.
 
Botların kalıbı nasıl? Mesela Nike'ın 47 numarasını giyiyorum bu durumda botu nasıl seçmeliyim? Kimisi bir numara küçük kimisi bir numara büyük seçin diyor.
Kullandığım aynı numarayı Zara'da da kullanıyorum. Kalıpları ne çok dar ne çok geniş.

47 için 30,3 yazıyor. Başka alternatifiniz yok. 30,5 olsa daha isabet olabilirmiş ama sorun olacağını sanmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı