Kakadu papağanlarının bakımı nasıldır?

FeldMarchall

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD RYZEN 7 9800X3D
Ekran Kartı: GALAX RTX 5080 1CLİCK OC
Anakart: ASUS ROG STRİX X870A
Ssd: KİNGSTON KC3000
Ram: CORSAİR VENGAGE 2X16 6000MHZ CL36
Soğutma: LİAN Lİ Lian Li Hydro-Shift LCD White Performance 360 mm
Kakadu papağanı sahiplenmek istiyorum fakat evde bakarken nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Ne yer ne içer kafes boyutu nasıl olmalı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kakadu papağanı sahiplenmek istiyorum fakat evde bakarken nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Ne yer ne içer kafes boyutu nasıl olmalı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
kafes olarak paslanmaz metal, boyasız pirinç ve yatay telli kafes tercih edebilirsin, papağanın kanat açıklığından büyük olursa kafes iyi olur. kafeste ve kafes aksesuarlarında boya olmazsa iyi olur. ama elinizden geldiğince kafeste tutmamaya çalışın. Beslenme konusunda hazır papağan yemleri zaten günlük besin ve vitamin ihtiyaçlarının büyük bir kısmını karşılar, ek olarak istediğiniz meyve sebze ve kuruyemişlerle destekleyebilirsiniz

Kafes olarak paslanmaz metal, boyasız pirinç ve yatay telli kafes tercih edebilirsin, papağanın kanat açıklığından büyük olursa kafes iyi olur. Kafeste ve kafes aksesuarlarında boya olmazsa iyi olur. Ama elinizden geldiğince kafeste tutmamaya çalışın. Beslenme konusunda hazır papağan yemleri zaten günlük besin ve vitamin ihtiyaçlarının büyük bir kısmını karşılar, ek olarak istediğiniz meyve sebze ve kuruyemişlerle destekleyebilirsiniz.

Daha önce 2 tane sultan papağanım oldu ilk defa büyük bir kuş besleyeceğim teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı