Okulda, metroda, alışveriş merkezleri gibi kalabalık ortamlarda ellerimi illa bir yere koymam gerekiyor ya cebime ya birbirlerine bağlama hissi gibi. Bundan rahatsız oluyorum sorun nedir sizce? Teşekkürler.
Özgüven eksikliği. Kendine güvenmeme. Kendini farklı, alt seviye görmek. İnsanları gözünde büyük görmek. Kendinizi rahat bırakmanız ve insanları umursamamanız gerekiyor.
Bu bir sorun değil, ortama göre herkesin hal hareketleri farklı olabilir. Örnek vermek gerekirse, ben sürekli ayaklarımı sallarım oturduğum yerde. Kalabalıkta komik bir görüntü olduğunu düşündüğün an yaptığın hareketi değiştir.
Panik atak var. Bendede öyle oluyor insanlarla konuşmada sıkıntı yok ama kalabalık mekana gidince yürürken sanki herkes benim ustume koscak gibi daraliyorum biraz aptallasiyorum. O degilde, ne kadar cok psikolojik veya fiziksel hastalığı olan varmış..
Panik atak var. Bendede öyle oluyor insanlarla konuşmada sıkıntı yok ama kalabalık mekana gidince yürürken sanki herkes benim ustume koscak gibi daraliyorum biraz aptallasiyorum. O degilde, ne kadar cok psikolojik veya fiziksel hastalığı olan varmış..