Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 4 Aralık 2019 #1 Kapasitif ekranlı kalem desteği olmayan 12 inç Windows tablette kullanmak için kalem formunda Stylus arıyorum. Sadece PDF üzerinde düzenleme yapmak için kullanılacak, hassas bir şey olmasına gerek yok yani. Bu özelliklerde Stylus öneriniz var mı? Bu işimi görür mü? Baseus Golden Universal Stylus kapasif Tablet Telefon Dokunmatik Kalem SİYAH : Amazon.com.tr: Elektronik Baseus Golden Universal Stylus kapasif Tablet Telefon Dokunmatik Kalem SİYAH : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Son düzenleme: 4 Aralık 2019
Kapasitif ekranlı kalem desteği olmayan 12 inç Windows tablette kullanmak için kalem formunda Stylus arıyorum. Sadece PDF üzerinde düzenleme yapmak için kullanılacak, hassas bir şey olmasına gerek yok yani. Bu özelliklerde Stylus öneriniz var mı? Bu işimi görür mü? Baseus Golden Universal Stylus kapasif Tablet Telefon Dokunmatik Kalem SİYAH : Amazon.com.tr: Elektronik Baseus Golden Universal Stylus kapasif Tablet Telefon Dokunmatik Kalem SİYAH : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.299 Makaleler 42 Çözümler 274 4 Aralık 2019 #2 Onun gibi bir ürün işini görür ama zamanın varsa Aliexprees üzerinden çok daha ucuza almanı öneririm. Bir de eski LG telefonların kalemi olabilir. Amazon.com.tr Artı 0 Eksi
Onun gibi bir ürün işini görür ama zamanın varsa Aliexprees üzerinden çok daha ucuza almanı öneririm. Bir de eski LG telefonların kalemi olabilir. Amazon.com.tr
KS KS Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 4 Aralık 2019 #3 Mithat Berhan dedi: Onun gibi bir ürün işini görür ama zamanın varsa Aliexprees üzerinden çok daha ucuza almanı öneririm. Bir de eski LG telefonların kalemi olabilir. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu tarz bir kalem var şu an bende ama ucu çok büyük geliyor. Ekrana koyunca nereyi çizdiğimi göremiyorum. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Onun gibi bir ürün işini görür ama zamanın varsa Aliexprees üzerinden çok daha ucuza almanı öneririm. Bir de eski LG telefonların kalemi olabilir. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu tarz bir kalem var şu an bende ama ucu çok büyük geliyor. Ekrana koyunca nereyi çizdiğimi göremiyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.299 Makaleler 42 Çözümler 274 4 Aralık 2019 #4 O zaman ince uçlu ihtiyacın var. Yukarıda attığın iyi alternatif olarak buna bakarabilirsin. Amazon.com.tr Artı 0 Eksi
O zaman ince uçlu ihtiyacın var. Yukarıda attığın iyi alternatif olarak buna bakarabilirsin. Amazon.com.tr
KS KS Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 4 Aralık 2019 #5 Mithat Berhan dedi: O zaman ince uçlu ihtiyacın var. Yukarıda attığın iyi alternatif olarak buna bakarabilirsin. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Tam böyle bir şey arıyorum ancak bunlar kapasitif uyumlu değil maalesef. Bunlara en yakın kapasitif Baseus bulabildim. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: O zaman ince uçlu ihtiyacın var. Yukarıda attığın iyi alternatif olarak buna bakarabilirsin. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Tam böyle bir şey arıyorum ancak bunlar kapasitif uyumlu değil maalesef. Bunlara en yakın kapasitif Baseus bulabildim.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.299 Makaleler 42 Çözümler 274 4 Aralık 2019 #6 Kapasitif desteği bulunmayan yazmışsın ondan dedim. Artı 0 Eksi