Kalem havya önerisi

ademyavuz1471

Decapat
Daha fazla  
Klpronun 30 watt 40 wattlık havyaları var onları gördüm. Tanıdık marka olarak Koçtaş'ta 500-700 TL [bu arada internette 200'er TL daha ucuz) telsız pastasız. Bu konuda yardımcı olabıcek var mı acaba? Genelde kablo LED transetor direç falan lehimlerim süre olarak haftada taş catlasın 10 saat çalıstırırım. Uygun fiyatlı havya önerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
30, 40 watt çok düşük kalıyor pişman oldum aldığıma. Lehim yapacaksın makineyi dokundurup lehim teli veriyorsun lehim donuyor kalıyor. 60 veya 80 watt olanlardan alın.

30, 40 watt çok düşük kalıyor pişman oldum aldığıma. Lehim yapacaksın makineyi dokundurup lehim teli veriyorsun lehim donuyor kalıyor. 60 veya 80 watt olanlardan alın.
30 40 watt lar arasında cok fiyat farkı yok ama marxlow zd-30c 40w ürünü var robotistan da inceleme videosu var hızlı lehım eritiyor ve burda da birkac kisi yazmiş bu ürünü zaten çok fazla kişi kullandıgı yaygın bir ürünmüş sanırım

Koçtaş'ın 30 - 40 - 60 watt'lık iğne ve 100 watt'lık tabanca (trafolu) havya ürünlerini Personel Power markası olarak lehim pastası ve teliyle birlikte tek tek (30 ve 40 watt 'lık iğne havya ayrı ayrı elinizde olmalı) satın almanızı (tek bir set halinde almanızı tavsiye etmem, çünkü çok gereksizler bu sete dahil ediliyor) kullanma süresi nispeten az olan uygulamalarda öneririm. Kolay gelsin.

30 40 wattlar arasında cok fiyat farkı yok ama marxlow ZD-30C 40W ürünü var robotistan da inceleme videosu var hızlı lehım eritiyor ve burada da birkac kisi yazmiş bu ürünü zaten çok fazla kişi kullandıgı yaygın bir ürünmüş sanırım.
Aynı ürün bende var pek memnun olduğum söylenemez.

Klpro KLKH80/40 80/40WATT 2 kademeli kalem tipi havya (PttAVM 450TL)
Klpro klkh60 60watt kalem tipi havya Hepsiburada (310TL)
Buikisinden hangisini almalıyım? Ya da bunların yerine aynı fıyatlarda daha kaliteli ürün var mı? Marka model soylersenız onu alacağım.

Havya ben bunu kullanıyorum eğer yeni başladıysan bunu kullanabilirsin.

Havya ben bunu kullanıyorum eğer yeni başladıysan bunu kullanabilirsin.

Yeniyim ama bu nasıl bir ürün ben KL Pro bilindik kaliteli de alıyorum senın attığın nasıl yanı? Kullanım ömrü ve dijital oldugu için birkaç ay sonra yanma ya da kullanılmaz duruma gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeniyim ama bu nasıl bir ürün ben kl Pro bilindik kaliteli de alıyorum senın attığın nasık yanı kullanım ömrü ve dijital olduguiçin birkaç ay sonra yanma ya da kullanılmaz duruma gelir mi?

Ben 2023 Aralıktan beri kullanıyorum bir sıkıntı olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı