Kalemli tablet önerisi

Sadece s9fe ekranı ufak gelirse (11inch)
S9fe+ (12-12.3inch) cihaza bakın.

8gb ram cihaz varken 4gb ram s6lite kasma yapar.
Orjinal kalemli,ona uyumlu ayrica pil ömrü iyi ve Dex modu var.
images (2) (5).jpeg
images (2) (4).jpeg
images (2) (3).jpeg
images (2) (2).jpeg
tr-feature-get-a-pc-like-experience-with-a-single-snap-538512032.jpeg

1 kılıf ile laptop oluyor.
Ayrıca pahalı kılıfa ihtiyaç yok.
Bluetooth klavye yeterli.
Çantaya koyun geçin istediğiniz yere.
Veya katlanabilir Bluetooth klavye kullanabilirsiniz.
Yada sadece ufak bir mouse ile hersey hal olur.
pebble-2-m350s-product-banner.png
images (2) (8).jpeg

Huawei MediaPad T5 yanına da bir tane kırtasıye kalemi yeter diye düşünüyorum.
Yıl 2022 değil..

Dosya Ekleri

• k400-plus-black-gallery-1-uk.png
    k400-plus-black-gallery-1-uk.png
    832,4 KB · Görüntüleme: 13
İşe gidip gelirken toplu taşıma kullanıyorum ve yolculuk esnasında ders çalışabilmek en uygun seçimin tablet olduğunu düşündüm. Tabletler konusunda herhangi bir bilgim veya ilgim olmadığı için bu konu üzerinde bilgi forum kullanıcılarının tavsiyelerini bekliyorum.

Aradığım özellikler;
1- kalemli olması - çalışırken not alarak çalıştığım için en önemli özellik bu.
2- hafif olması - toplu taşıma kullanıyorum. İstanbul şartlarında oturarak gitmek biraz şans meselesi malum bu sebeple elde taşırken can sıkmasın.
3- batarya süresi - uzun süreli kullanımda çok can sıkmayacak bir şey istiyorum.
4- ders için - ders çalışmak dışında herhangi bir şey için kullanmayacağım o sebeple çok donanımlı bir şey olmasına gerek yok.
5- düşük fiyatlı olsun - fiyat aralığım yok 5K da olsa 50k olsa alabilirim ancak sadece ders çalışmak için kullanacağım için ne kadar ucuz o kadar iyi.

Yukarıdaki sıralama öncelik sırama göre yaptım. Bu önceliklere göre öneri verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Çok pahalı olmaması açısından kalem klavyeli kılıf mouse 14.500 gibi bir fiyata almıştım Xiaomi Store'dan(POCO pad) 10.000 sadece tablet aksesuarlar kalem vb, beraber o fiyat oluyor 12.9 inç

Peki bu konuya bakan fakat parası olmaya kişilerinde mi 50000 TL bütçesi var?

Fiyat konusunda bir sınırım olmaması için o şekilde yazdım. Arkadaşların verdiği öneriler zaten 8-15k arası bir fiyat aralığında o sebeple 50k bütçeniz olmasa da arkadaşların tavsiyelerine göz atabilirsiniz.

Sadece s9FE ekranı ufak gelirse (11inch)
S9FE+ (12-12.3inch) cihaza bakın.

8 GB RAM cihaz varken 4 GB RAM s6Lite kasma yapar.
Orijinal kalemli, ona uyumlu ayrica pil ömrü iyi ve DeX modu var.
Eki Görüntüle 2374114Eki Görüntüle 2374115Eki Görüntüle 2374116Eki Görüntüle 2374117Eki Görüntüle 2374119
1 kılıf ile laptop oluyor.
Ayrıca pahalı kılıfa ihtiyaç yok.
Bluetooth klavye yeterli.
Çantaya koyun geçin istediğiniz yere.
Veya katlanabilir Bluetooth klavye kullanabilirsiniz.
Ya da sadece ufak bir mouse ile her şey hal olur.
Eki Görüntüle 2374130Eki Görüntüle 2374131

Yıl 2022 değil.

Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim listeye ekledim. Genelde toplu taşımada ayakta kaldığım için elde taşıması kolay bir şey istiyorum o sebeple ikisini de gidip bir teknoloji mağazasında deneyeceğim.

Honor Pad 9 modelinin daha önce kalemi yoktu, şu an kalemini getirmişler ve 12 bin TL'ye kalem dahil satıyorlar. Bu fiyatlarda s9FE'den daha iyi.

Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim. Daha önce Honor markasını kullandınız mı görünüş nedir? Bir de bazı markalar da Google ürünleri olmuyormuş galiba bu konu hakkında bir bilginiz var mı?

Listeye ekledim. Bu hafta sonu gidip tüm tavsiyelerinizi deneyip bana uygun olduğunu düşündüğümü seçeceğim. Teşekkür ederim.

Geri
Yukarı