SoilTR Picopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #1 Kali Linux ISO indirdim ve ISO dosyasında AMD64 yazmakta. Benimki NVIDIA, sıkıntı çıkar mı? Dosya Ekleri adaba.png 10,6 KB · Görüntüleme: 114 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2022
KS KS SoilTR Picopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #11 401916 dedi: Güzel diye mi geçeceksiniz? Siber güvenlik ile ilginiz nedir? Genişletmek için tıkla... Güzel diye Windows'dan sıkıldım bende Linux geçmek istiyordum bunu buldum güzele benziyordu indirdim. 416274 dedi: İşlemcinizi belirtirseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Intel Core Q8300. Artı 0 Eksi
401916 dedi: Güzel diye mi geçeceksiniz? Siber güvenlik ile ilginiz nedir? Genişletmek için tıkla... Güzel diye Windows'dan sıkıldım bende Linux geçmek istiyordum bunu buldum güzele benziyordu indirdim. 416274 dedi: İşlemcinizi belirtirseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Intel Core Q8300.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.886 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 14 Ocak 2022 #12 SoilTR dedi: Güzel diye Windows'dan sıkıldım bende Linux geçmek istiyordum bunu buldum güzele benziyordu indirdim. Intel Core Q8300. Genişletmek için tıkla... Hocam Mint veya Manjaro kullanabilirsiniz. İşlemciniz 64 bit destekliyor, sıkıntı çıkarmaz. Artı 0 Eksi
SoilTR dedi: Güzel diye Windows'dan sıkıldım bende Linux geçmek istiyordum bunu buldum güzele benziyordu indirdim. Intel Core Q8300. Genişletmek için tıkla... Hocam Mint veya Manjaro kullanabilirsiniz. İşlemciniz 64 bit destekliyor, sıkıntı çıkarmaz.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 14 Ocak 2022 #13 O görüntüyü her dağıtım için yaparsınız. Başka dağıtıma geçin. Artı 0 Eksi
KS KS SoilTR Picopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #14 401916 dedi: O görüntüyü her dağıtım için yaparsınız. Başka dağıtıma geçin. Genişletmek için tıkla... Bunu kullansam olmaz mı o kadar indirdim internet zaten kötü. Artı 0 Eksi
401916 dedi: O görüntüyü her dağıtım için yaparsınız. Başka dağıtıma geçin. Genişletmek için tıkla... Bunu kullansam olmaz mı o kadar indirdim internet zaten kötü.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.886 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 14 Ocak 2022 #15 SoilTR dedi: Bunu kullansam olmaz mı o kadar indirdim internet zaten kötü. Genişletmek için tıkla... İstediğinizi kullanın size kalmış, karışmak bize düşmez. Kali ağır bir dağıtımdır, Xfce kullanan herhangi bir dağıtım kullanmanız daha iyi olacaktır. Artı 0 Eksi
SoilTR dedi: Bunu kullansam olmaz mı o kadar indirdim internet zaten kötü. Genişletmek için tıkla... İstediğinizi kullanın size kalmış, karışmak bize düşmez. Kali ağır bir dağıtımdır, Xfce kullanan herhangi bir dağıtım kullanmanız daha iyi olacaktır.
4 429723 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.628 Çözümler 7 14 Ocak 2022 #16 SoilTR dedi: Bunu kullansam olmaz mı o kadar indirdim internet zaten kötü. Genişletmek için tıkla... İçinde yüzlerce siber güvenlik aracı bulunan son kullanıcıya yönelik olmayan ağır bir dağıtım. Memnun kalmazsanız GNU/Linux'a laf etmeyin sonra Artı 0 Eksi
SoilTR dedi: Bunu kullansam olmaz mı o kadar indirdim internet zaten kötü. Genişletmek için tıkla... İçinde yüzlerce siber güvenlik aracı bulunan son kullanıcıya yönelik olmayan ağır bir dağıtım. Memnun kalmazsanız GNU/Linux'a laf etmeyin sonra
KS KS SoilTR Picopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #17 Oyun oynayacağım genel olarak hangi Linux sürümü daha mantıklı RAM 4 GB bir de. Artı 0 Eksi
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.886 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 14 Ocak 2022 #18 SoilTR dedi: Oyun oynayacağım genel olarak hangi Linux sürümü daha mantıklı RAM 4 GB bir de. Genişletmek için tıkla... Linux oyun oynamak için uygun değil, Wine ve Proton ile oynamak mümkün ama sistem iyi değilse boşuna indirmeyin. SoilTR dedi: Oyun oynayacağım genel olarak hangi Linux sürümü daha mantıklı RAM 4 GB bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam oynadığınız oyunlar nelerdir? Artı 0 Eksi
SoilTR dedi: Oyun oynayacağım genel olarak hangi Linux sürümü daha mantıklı RAM 4 GB bir de. Genişletmek için tıkla... Linux oyun oynamak için uygun değil, Wine ve Proton ile oynamak mümkün ama sistem iyi değilse boşuna indirmeyin. SoilTR dedi: Oyun oynayacağım genel olarak hangi Linux sürümü daha mantıklı RAM 4 GB bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam oynadığınız oyunlar nelerdir?
KS KS SoilTR Picopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #19 SoilTR dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Hocam gülüp durmayın bilmiyorum işte o yüzden açtım konuyu. 416274 dedi: Linux oyun oynamak için uygun değil, Wine ve proton ile oynamak mümkün ama sistem iyi değilse boşuna indirmeyin. Hocam oynadığınız oyunlar nelerdir? Genişletmek için tıkla... Zula CS:GO genelde arada hikayeli oyunlar yükleyip siliyorum bu kadar. 2015 öncesi oyunlar genelde. Artı 0 Eksi
SoilTR dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Hocam gülüp durmayın bilmiyorum işte o yüzden açtım konuyu. 416274 dedi: Linux oyun oynamak için uygun değil, Wine ve proton ile oynamak mümkün ama sistem iyi değilse boşuna indirmeyin. Hocam oynadığınız oyunlar nelerdir? Genişletmek için tıkla... Zula CS:GO genelde arada hikayeli oyunlar yükleyip siliyorum bu kadar. 2015 öncesi oyunlar genelde.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.886 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 14 Ocak 2022 #20 SoilTR dedi: Zula CS:GO genelde arada hikayeli oyunlar yükleyip siliyorum bu kadar. 2015 öncesi oyunlar genelde. Genişletmek için tıkla... Zula oynayamazsınız anti-hile sorun çıkartır. CS:GO native desteğe sahip, onu oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
SoilTR dedi: Zula CS:GO genelde arada hikayeli oyunlar yükleyip siliyorum bu kadar. 2015 öncesi oyunlar genelde. Genişletmek için tıkla... Zula oynayamazsınız anti-hile sorun çıkartır. CS:GO native desteğe sahip, onu oynayabilirsiniz.