K Kaam Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #1 Ekranım graphical install dediğim anda bozuluyor ve çizgi çizgi oluyor. Nedeni nedir acaba?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #2 USB'ye yazdırmada hata olmuştur. Ek olarak ISO bozuk inmiş de olabilir.
K Kaam Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #3 Zurnadürüm dedi: USB'ye yazdırmada hata olmuştur. Ek olarak ISO bozuk inmiş de olabilir. Genişletmek için tıkla... Liveda da denedim ama aynı oluyor hep
Zurnadürüm dedi: USB'ye yazdırmada hata olmuştur. Ek olarak ISO bozuk inmiş de olabilir. Genişletmek için tıkla... Liveda da denedim ama aynı oluyor hep
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #4 İndirdiğiniz İSO dosyası duruyor mu?
K Kaam Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #5 GNU or NOT dedi: İndirdiğiniz İSO dosyası duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet her ikisi de duruyor
GNU or NOT dedi: İndirdiğiniz İSO dosyası duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet her ikisi de duruyor
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #6 Kaam dedi: Evet her ikisi de duruyor Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda herhangi bir işletim sistemi yüklü mü peki? Ek olarak fotoğraftaki ISO'lardan hangisini indirdiniz?
Kaam dedi: Evet her ikisi de duruyor Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda herhangi bir işletim sistemi yüklü mü peki? Ek olarak fotoğraftaki ISO'lardan hangisini indirdiniz?
K Kaam Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #7 GNU or NOT dedi: Bilgisayarda herhangi bir işletim sistemi yüklü mü peki? Genişletmek için tıkla... Windows yüklü ve Windows ile format atmaya çalıştığımda dosyalar silinmediği için kaliyi denedim fakat onda da böyle oldu GNU or NOT dedi: Bilgisayarda herhangi bir işletim sistemi yüklü mü peki? Ek olarak fotoğraftaki ISO'lardan hangisini indirdiniz? Eki Görüntüle 817869 Genişletmek için tıkla... 1. Ve live 64 bit
GNU or NOT dedi: Bilgisayarda herhangi bir işletim sistemi yüklü mü peki? Genişletmek için tıkla... Windows yüklü ve Windows ile format atmaya çalıştığımda dosyalar silinmediği için kaliyi denedim fakat onda da böyle oldu GNU or NOT dedi: Bilgisayarda herhangi bir işletim sistemi yüklü mü peki? Ek olarak fotoğraftaki ISO'lardan hangisini indirdiniz? Eki Görüntüle 817869 Genişletmek için tıkla... 1. Ve live 64 bit
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #8 Kaam dedi: Windows yüklü ve Windows ile format atmaya çalıştığımda dosyalar silinmediği için kaliyi denedim fakat onda da böyle oldu Genişletmek için tıkla... [Rehber] Windows üzerinde ISO dosyalarının dosya bütünlüğünü doğrulama | Technopat Sosyal Bu rehberi uygula ancak İSO'yu Kali Linux Downloads sitesindeki SHA256 kısmından doğrula.
Kaam dedi: Windows yüklü ve Windows ile format atmaya çalıştığımda dosyalar silinmediği için kaliyi denedim fakat onda da böyle oldu Genişletmek için tıkla... [Rehber] Windows üzerinde ISO dosyalarının dosya bütünlüğünü doğrulama | Technopat Sosyal Bu rehberi uygula ancak İSO'yu Kali Linux Downloads sitesindeki SHA256 kısmından doğrula.
K Kaam Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #9 GNU or NOT dedi: [Rehber] Windows üzerinde ISO dosyalarının dosya bütünlüğünü doğrulama | Technopat Sosyal Bu rehberi uygula ancak İSO'yu Kali Linux Downloads sitesindeki SHA256 kısmından doğrula. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
GNU or NOT dedi: [Rehber] Windows üzerinde ISO dosyalarının dosya bütünlüğünü doğrulama | Technopat Sosyal Bu rehberi uygula ancak İSO'yu Kali Linux Downloads sitesindeki SHA256 kısmından doğrula. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #10 Kaam dedi: Tamamdır teşekkürler Genişletmek için tıkla... Doğruladıktan sonra tekrar deneyip sonuçları aktarırsın.
Kaam dedi: Tamamdır teşekkürler Genişletmek için tıkla... Doğruladıktan sonra tekrar deneyip sonuçları aktarırsın.