Kali Linux kurulum esnasinda donma olması

complete mi kuriyim small mi yada baska bi yerdenmi indirmeliyim
1745618552187.png

Kali linux hakkında bilgim yok, Debian tabanlı olduğu ve zamanında bende sizin sorunun aynısı Debian ile yaşadığım için deniyoruz aslında. Eğer sizde de aynı sorun çıkarsa Debian ile donanımınız anlaşamıyor demektir.
donanimimi yazayim belki bi ise yarar anakart gigabyte x870e master var cpu 9950x3d

donanimimi yazayim belki bi ise yarar anakart gigabyte x870e master var cpu 9950x3d
ethernek karti realtek8126r var

Kali linux hakkında bilgim yok, Debian tabanlı olduğu ve zamanında bende sizin sorunun aynısı Debian ile yaşadığım için deniyoruz aslında. Eğer sizde de aynı sorun çıkarsa Debian ile donanımınız anlaşamıyor demektir.
kurarken driver bulunamadı diyo ekrandan bana seçtiriyo benimki yok tuş çıkıyo çıkarılabilir disk ile driver kur yada internetsiz devam et diyo takılmadı

Son düzenleme:
Sorun Debian çekirdeğinde o halde. Ben tam olarak çözümünü bilmiyorum açıkçası bu durumun. Bulabilirseniz Kali Linux'un eski sürümlerinden birini deneyebilirsiniz isterseniz. Ben aradım ama bulamadım kendi sitelerinde açıkçası. İnternetsiz devam edince de APT kurulmuyor bazen, bu ayrıca sorunlara neden olabiliyor maalesef.

galiba biliyorum 1-2 dk ya atarim

Sorun Debian çekirdeğinde o halde. Ben tam olarak çözümünü bilmiyorum açıkçası bu durumun. Bulabilirseniz Kali Linux'un eski sürümlerinden birini deneyebilirsiniz isterseniz. Ben aradım ama bulamadım kendi sitelerinde açıkçası. İnternetsiz devam edince de APT kurulmuyor bazen, bu ayrıca sorunlara neden olabiliyor maalesef.

surum tavsiyeniz vamri bi onceki surumumu deneyeyim

@henels haftalık ISO dosyası ile deneyin, kararlı yerine karasız hali kurulunca donanımınızı okuma ihtimali olabilir. İstediğini muhtemelen tam veremez ama Kali purple sürümünü de denemen gerekebilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250426_084248_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250426_084248_Samsung Internet.jpg
    151,8 KB · Görüntüleme: 7

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı