Kaliteli fare önerisi

Bütçe
870-1800

ROSD

Hectopat
Yer
istanbul/kartal
Razer fanboy'ları konuyu CTRL + W basarak kapatırsa mutlu olurum Razer önerisi istemiyorum
aynı şekilde misal Rampage, Everest gibi F/P istemiyorum kaliteli olacak pahalı olacak

Tekrar söyleyeceğim Razer istemiyorum RGB hayati mesele değil ama önceliğim RGB olacak kablolu kablosuz beyaz siyah fark etmez (beyaz sararmayacak) hafif olacak ve delikli olmayacak Delikli'ler kirleniyor tutuş şeklim el kısmım fingertip grip ama parmakların claw grip. İkisinin karışımı yani.
Oynadığım oyun sadece CS:GO CS için fare istiyorum.

Ftw.

Ftw.

Beyaz.
Siyah.
RGB'li istersen.

Razer fanboy'ları konuyu CTRL + W basarak kapatırsa mutlu olurum Razer önerisi istemiyorum
aynı şekilde misal Rampage, Everest gibi F/P istemiyorum kaliteli olacak pahalı olacak

Tekrar söyleyeceğim Razer istemiyorum RGB hayati mesele değil ama önceliğim RGB olacak kablolu kablosuz beyaz siyah fark etmez (beyaz sararmayacak) hafif olacak ve delikli olmayacak Delikli'ler kirleniyor tutuş şeklim el kısmım fingertip grip ama parmakların claw grip. İkisinin karışımı yani.

Bro pilli alma yeter bende tam Razer'ın pilli farelerinden uzak dur diyecektim açıklamayı okuyunca söyleme gereği duymadım ama olsun aklında bir yerde kalsın şimdi gider bir yakının pilli Razer falan alacak olur durdurursun durmazsa da durdururuz :D.

Razer neden almıyorsun çok iyi markadır Viper Mini öneririm hem hafif hem kaliteli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı