hacı siteye özel bir ana sunucu ile flac müziklere erişilebiliyor ancak ben daha kalitelisini de buldum diyebilirim flac müzik paylaşan telegram grubu var orda direk dosyayı da atıyolar veya 24bitflac sitesine yönlendiriyorlar orda da bazı parçalar 24 bit bazıları 16bit flac formatında veriliyor. şuan kısıtlı ama sürekli yeni parça yüklüyolar öneririm . telefon hifi desteklemiyor ancak poweramp programını satın almıstım çok program ve ayrıca sony wıc310 kulaklık kullanıyorum inan ki 24 bit ile 16 bit flac arasındaki farkı dahi anlıyorum biraz müzik konusunda gurme olmak yetiyor her türlü süper bir kalite dikkatli dinlemeden anlaşılmaz ve o dikkatle dinleyince saçma sapan bir parça bile olsa zevk alıyorsun .senin önerdiğin güzel parçalar da varsa özelden de mesaj atabilirsinVietnam’da gece vakti olduğunda site hızlanıyordu, vpn kullanmak işe yarayabilir. Ayrıca sitenin mobil uygulaması da var. Arşiv yaptım derken indirmek için bekleyen seçtiğim müziklerden bahsetmiştim ama indirmedim. Elinde Hi-Fi çipi bulunan bir telefon ve kaliteli ses çıkış birimi (kulaklık, hoparlör) yoksa .flac indirmeni önermem. Çünkü bu iş, 8K bir videoyu 720p ekranda izlemeye benzer.
Hi-Fi çipi bulunan telefon modelleri için bakınız. Hi-Res Audio Sertifikası Özelliğine Sahip Telefonlar - Epey