Kaliteli formatlı müzik indirme

WAW mı? FLAC mı? Daha iyi?

• Oy verenlerin toplamı
    71
Kalite olarak ikiside yakınlar ama korsan indirirsen orjinaline kıyasla her zaman daha kalitesiz olur,eğer kota gibi bir sıkıntın yoksa spotifydan da yüksek kalitede indirebilirsin yada müzikleri satın alabilirsin.

@Gıdıklama Zamanı
Bende zaten Spotify Premium var ama bu Flac kesinlikle ama kesinlikle Spotify Premium'dan çok daha kaliteli. Dolayısıyla bu kadar üstüne düştüm birden bire.
Benim Spotify'da genelde dinlediğim iki playlist var.
Biri bu:Spotify
Biri bu: Spotify
Ben buradaki şarkıların kayıpsız olan versiyonları bulduğumda gerçekten ne kadar farkettiğini ilk saniyeden anladım ve çok daha hoşuma gitti.

Eğer çok isteğin bir parça varsa o zaman satın almalısın.
Emin ol yüzlerce şarkımın olduğu playlistlerde var ve hepsini almaya kalkışsam iflas ederim herhalde ama en azından genelde dinlediğim 50-60 şarkıyı kayıpsız bulsam yeter.

Emin ol yüzlerce şarkımın olduğu playlistlerde var ve hepsini almaya kalkışsam iflas ederim herhalde ama en azından genelde dinlediğim 50-60 şarkıyı kayıpsız bulsam yeter.
Eğer arşivlik gibi bir şey yapmak istiyorsan tüm şarkıları bulamazsın.

@Waifu Impact hocam öyle ama attığım o ikinci videoda Ender Çabuker şunun gibi bir şey diyor:
"...dünyadaki popüler müzik için flac kalitesinde üstün sesler pek bulunmuyor."
Yani demek istediğim dinlediğimiz müziklerin çoğu bu kalitede stüdyodan çıkmıyor.
Güncelleme: 5.54'ten sonrasına bakın.

Bu yüzden aslında benim o "idarelik" dediğim yöntemi kullanıyorum. Normal MP3 ile kıyasladığımda duyulur bir fark var ama dediğim gibi gerçek flac bir kayıtla asla eşdeğer olmaz.

Biliyorum, en azından babam sağolsun ki kendisi Metallica fanı olduğu için evde albümleri var. Dinlediğim albümler gerçekten çok daha farklı. Onun dışında bazı şarkılar bu sitede varmış onun için de öneren arkadaşa teşekkür ederim.(Cộng đồng chia sẻ nhạc chất lượng cao và xếp hạng âm nhạc trực tuyến)

@Cihatinan
Bilginin geldiği yere güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…