Kaliteli formatlı müzik indirme

WAW mı? FLAC mı? Daha iyi?

• Oy verenlerin toplamı
    71
Dediğim Vietnam sitesindeki parçalar dönüştürme değil. Her parça altında spektrum değerleri mevcut. İndirip ayrıntılar sekmesinden parçanın KBS değerine bakabilirsin. 800 üstü çıkar.

Aynen çoğu 1000 seviyesine çıkıyor, bazıları geçiyor bile. Çok teşekkür ederim Sömüreceğim emin olun.

Güncelleme: Şimdi sizin dediğiniz siteden ve YouTube'dan dönüştürme yapan diğer bir siteden aynı iki şarkının .flac dosyasını indirdim. Sizin dediğiniz gibi bit hızlarını karşılaştırdım.

Şöyle ki:

1. Dönüştürme yaptığım şarkı:

2. Dönüştürme yapılmayan şarkı:

- Mobilde durumlar şöyle:

1. Dönüştürme yapılan şarkı:

2. İndirdiğim şarkı:

Orijinal müziğin kalitesinin herhangi bir dönüştürme müziğe değişilmeyeceğini biliyorum ama mazur görün, öğrenmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
Bu konu fazla uzadı. Artık konuyu kapatır mısınız?

Jeff. Genel yaklaşamazsın. TubeMate Youtube'u hortumlamaya yarar. Youtube'un yalnızca %25'i kaliteli Audio'dan oluşur.

Sarah. Sen de Jeff gibi kaliteli içerik temini ile alakasız bir tavsiyede bulunmuşsun.

Fvdtube, iğrenç kliplerdeki Audio'ları kolayca elde etmeye yarayan online bir hizmet o kadar, TubeMate gibi.

Tiagolee. Sen de Jeff ve Sarah gibi Youtube'u hortumlamaya yarayan bir başka online hizmet tavsiye etmişsin.

Yahu hortlattınız, bari bi' b*** değse!

Tüm bu yorumların müzik formatı versusu ile hiçbir ilgisi yok.

Bir de İngilizce takılmışsınız.

Hasan Ziya. Sana gelirsek. Klişe olsa da güzel bir yorum. Diğerlerinin aksine.

Spotify en iyisi.

Hoca gözünün yağını yiyeyim siteye engel gelmiş. Artık FLAC kalitesinde inmiyor, en fazla M4A formatında iniyor. Sen o arşivi Google Drive hesabına atıp linkini buradan veya bana özel paylaşabilir misin? Yüksek kalitede dinlemeyi çok seviyorum ama ücretsiz site yok, çok nadiren bulabiliyorum, lütfen paylaşır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vietnam’da gece vakti olduğunda site hızlanıyordu, vpn kullanmak işe yarayabilir. Ayrıca sitenin mobil uygulaması da var. Arşiv yaptım derken indirmek için bekleyen seçtiğim müziklerden bahsetmiştim ama indirmedim. Elinde Hi-Fi çipi bulunan bir telefon ve kaliteli ses çıkış birimi (kulaklık, hoparlör) yoksa .flac indirmeni önermem. Çünkü bu iş, 8K bir videoyu 720p ekranda izlemeye benzer.

Hi-Fi çipi bulunan telefon modelleri için bakınız. Hi-Res Audio Sertifikası Özelliğine Sahip Telefonlar - Epey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…