@Azyer-Çokişyapar bu sitedeki şarkılar dönüştürme mi peki? @Waifu Impact demişti bana bu siteyi. Sonradan sizin daha önceden bunu yazdığınızı gördüm. 30 tane kadar da şarkı indirdim ama "dönüştürme mi?" diye de merak etmiyor değilim.
Dediğim Vietnam sitesindeki parçalar dönüştürme değil. Her parça altında spektrum değerleri mevcut. İndirip ayrıntılar sekmesinden parçanın KBS değerine bakabilirsin. 800 üstü çıkar.
Aylardır bu vietnam sitesini sömürüyorum. FLAC müzik için torrente gerek yok. Tek parça halinde. FLAC formatında indirebiliyorsun. Türkçe müzik yok elbette. 2 TB yabancı. FLAC arşivi yaptım. Öğleden sonra ve akşam arası çok yoğun oluyor. İstersen Android uygulaması da mevcut. Pek bilen eden yok sanırım. Kayıpsız müzik herkesin hakkı. Sömürün.
Hoca gözünün yağını yiyeyim siteye engel gelmiş. Artık FLAC kalitesinde inmiyor, en fazla M4A formatında iniyor. Sen o arşivi Google Drive hesabına atıp linkini buradan veya bana özel paylaşabilir misin? Yüksek kalitede dinlemeyi çok seviyorum ama ücretsiz site yok, çok nadiren bulabiliyorum, lütfen paylaşır mısınız?
Vietnam’da gece vakti olduğunda site hızlanıyordu, vpn kullanmak işe yarayabilir. Ayrıca sitenin mobil uygulaması da var. Arşiv yaptım derken indirmek için bekleyen seçtiğim müziklerden bahsetmiştim ama indirmedim. Elinde Hi-Fi çipi bulunan bir telefon ve kaliteli ses çıkış birimi (kulaklık, hoparlör) yoksa .flac indirmeni önermem. Çünkü bu iş, 8K bir videoyu 720p ekranda izlemeye benzer.