Kaliteli laptop önerisi

Bütçe
40,000
Hocam öncelikle teşekkür ederim yardımınız için. Ben laptopu dün sipariş ettim yarın elime ulaşacak. Kardeşime de bir laptop alacağız şöyle bir indirim bulmuş 45 bin TL'ye denk geliyor ne düşünüyorsunuz?

Hayırlı olsun hocam. Sürpriz olsun merak ediyorum hangisini seçtiniz. İlk deneyiminiz vaktiniz olursa incelemede görürüm.
Ne yazık ki HP hakkında hiç tecrübem ya da araştırmam yok hocam. Yaz ayında bazı modelleri şansa %45NTSC, %100 sRGB, M.2 slot var yok vs hiç bilmiyorum. Yeni konu açmanız da fayda var. Ya da @YüzbaşıJohnPrice hocam model hakkında net fikir sunabilir.
Kendisine bu Aorus gösterin. Bence bütçede ki en sağlam ürün.

@ressh tekrar baktım açıklama çok çelişkili. %100 sRGB yazmış. Site 62sgrb. FHD bir panel. Bunun yerine Aorus istemezse 45NTSC de olsa Pulse daha mantıklı gibi duruyor. (tahmini HP bilgileri hakkında)

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam. Sürpriz olsun merak ediyorum hangisini seçtiniz. İlk deneyiminiz vaktiniz olursa incelemede görürüm.
Ne yazık ki HP hakkında hiç tecrübem ya da araştırmam yok hocam. Yaz ayında bazı modelleri şansa %45NTSC, %100 sRGB, M.2 slot var yok vs hiç bilmiyorum. Yeni konu açmanız da fayda var. Ya da @YüzbaşıJohnPrice hocam model hakkında net fikir sunabilir.
AMD victus 16 larda ek m.2 slotu yok. O model 62.5 sRGB geliyor. O fiyata bunu alırdım ben

Ben de sürpriz olsun istedim :)

Hocam 32 GB RAM olması biraz avantajlı gibi ve bu modeldeki işlemci de benimkinden biraz daha iyiymiş sanırım. Oyun testlerinde FPS değerleri biraz daha yüksek seyrediyor. Panel mevzusundan da haberim var, baktığımda bu modelin panelinin %62.5 sRGB olduğunu gördüm. Modeli övenler var, gömüp Nitro 16 önerenler de var ama bizim baktığımız nokta F/P olması, yoksa zaten gider OLED'limi alır keyfime bakardım :D

M.2 slotu bilgisi fikir değiştiren türden, sağ olun.

@ressh tekrar baktım açıklama çok çelişkili. %100 sRGB yazmış. Site 62sgrb. FHD bir panel. Bunun yerine Aorus istemezse 45NTSC de olsa Pulse daha mantıklı gibi duruyor. (tahmini HP bilgileri hakkında)

Hocam ben epey ve HP'nin sitesinde %62.5 sRGB okudum.

Bunun yerine Aorus istemezse 45NTSC de olsa Pulse daha mantıklı gibi duruyor. (tahmini HP bilgileri hakkında)

Genel işlemcide bu kadar fark önemli değil diyorsanız dediğiniz doğru.

Eyvallah hocam.

Ben de sürpriz olsun istedim :)

🤣💔🤩

Hocam 32 GB RAM olması biraz avantajlı gibi ve bu modeldeki işlemci de benimkinden biraz daha iyiymiş sanırım. Oyun testlerinde FPS değerleri biraz daha yüksek seyrediyor. Panel mevzusundan da haberim var, baktığımda bu modelin panelinin %62.5 sRGB olduğunu gördüm. Modeli övenler var, gömüp Nitro 16 önerenler de var ama bizim baktığımız nokta F/P olması, yoksa zaten gider OLED'limi alır keyfime bakardım :D

RAM, SSD her zaman yükseltilebilir. Genel kalite bakmak lazım. @YüzbaşıJohnPrice eksikleri yazdı. Seçimi size bırakıyorum 😉

Genel işlemcide bu kadar fark önemli değil diyorsanız dediğiniz doğru.

Pil için Ryzen 7 HP batarya bilmiyorum ama Pulse de 99wh var. Ultra düşük verimlilikte, performansta Ryzen'den geri değil. Hatta HP 60-70wh olsa Pulse daha iyi süre verir. Uygulama da iş ne boyutta olur bilmiyorum. Aorus olmazsa Pulse bence HP göre daha iyi seçim. Söylediğiniz gibi M.2 slot vs faktörler belirleyici.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı