- Makaleler
- 4
Daha fazla
Bahsettiginiz butcede maalesef alinabilecek en iyi marka asus tuf. Malzeme kalitesi olarak asla o kadar kotu degil bir rog strix vb olmasada. Msi tercih etmeyin ekran kartlarinin watt degeri dusuk oldugu icin performansi denklerine gore dusuk kaliyor. Lenovo asla yercih edilmez. Hp eskiye gire duzelme olsada isinma sorunu yapabiliyor. Ben olsam asus tuf gaming a15 alirim intel islemcili olan f15 lerede girmem. 40000 tl ye maalesef alinabilecek en iyisi asus tuf gaming a15. Bu aradabende tuf gaming a15 kullaniyorum sorun varsa vb cevaplayabilirimMerhaba ben laptop bakıyorum, MacBook Air M1 16 GB'dan geçiş yapacağım fakat oyuncu laptoplarının malzeme kalitesi beni rahatsız ediyor.
ASUS, Acer, Lenovo, MSI gibi markaların bilindik ürünlerinin malzeme kalitesinin düşük olduğunu düşünüyorum bu yüzden farklı modeller bakıyorum.
Araştırırken ASUS Zephyrus G14 modeline rastladım, alüminyum kasası var ve 14" bir laptop. Tasarımının sade, kompakt ve OLED ekranının olması hoşuma gitti.
Bu laptopu ikinci el olarak alsam bir problem yaşar mıyım? Parasına değer mi?
Bu model olmak zorunda değil, kaliteli laptop istiyorum sadece.
Bazı laptopların beğenmediğim yanları:
Lenovo LOQ -> hoparlörü kötü, tasarımı kaba, ekranında IPS glow oluyor.
HP Victus 16 -> malzeme kalitesi olarak kasası fena değildi ama klavye tasarımı berbat. Laptop biraz büyük ve ekranında IPS glow oluyor.
ASUS A15, F15 -> bu serilerin de malzeme kalitesi ve tasarımı hoşuma gitmiyor.
MSI -> genelde kaba bir tasarımları oluyor MSI laptopların, malzeme kalitesi konusunda da pek iyi şeyler duymadım, bilmiyorum.
Oynadığım oyunlar da, Minecraft ve LoL. Bunlar dışında belki After Effects veya Premiere Pro gibi programlar kullanabilirim.