Kaliteli laptop önerisi

Bütçe
40,000
Üstteki 15 bkf varken ben onu tercih ederdim. Bu da çok güzel kesinlikle. Elbette iade kısmı hala geçerliyse deneyebilirsiniz. Süreci merakla bekliyorum.

Aklıma yatmayan kısım hala fiyatı.
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...ssd-rtx4060-16-notebook-fiyati,607293859.html şöyle kötü bir ürün bile aylardır 60k en az. Değeri 1200-1300€.
Satıcılar doğru bilgileri girdiyse (ki veriler panel harici birebir MSI ve yurt dışı bilgisiyle aynı) fiyatına göre kalitesi çok iyi. Sizin için kumar olacak biraz.
Şu sitede 100% DCI-P3 yazıyor ama buradaki model 240hz onun dışında aynı sanırım.

Şu sitede 100% DCI-P3 yazıyor ama buradaki model 240Hz onun dışında aynı sanırım.

Kesinlikle haklısınız. Yurt dışında tüm modellerinde 240Hz %100 DCI-P3 var.
Türkiye de satıcıların yazdığı %45NTSC. Ve yine satıcıların sayfasında "144Hz %100DCI-P3" bu imkansız bence.

Kesinlikle haklısınız. Yurt dışında tüm modellerinde 240Hz %100 DCI-P3 var.
Türkiye de satıcıların yazdığı %45NTSC. Ve yine satıcıların sayfasında "144Hz %100DCI-P3" bu imkansız bence.

Buldum, 100% DCI-P3 yazıyor. Yanlış mı sizce? Yetkili satıcı.

Buldum, 100% DCI-P3 yazıyor. Yanlış mı sizce? Yetkili satıcı.

Kesinlikle yanlış. Orta seviye MSI üründe 144Hz ve %100 DCI-P3 olmaz bence. Aynı ya da benzer sitede panelin 45NTSC olduğunu görebilirsiniz. MSI yüksek fiyata sattığı içerik üretici ürünü Stealth, Studio bile sRGB, 45NTSC koyan firma 😂144Hz DCI-P3 imkansız.

Kesinlikle yanlış. Orta seviye MSI üründe 144Hz ve %100 DCI-P3 olmaz bence. Aynı ya da benzer sitede panelin 45NTSC olduğunu görebilirsiniz. MSI yüksek fiyata sattığı içerik üretici ürünü Stealth, Studio bile sRGB, 45NTSC koyan firma 😂144Hz DCI-P3 imkansız.
Bize yol göründü o zaman.
Aero 14 ya da Aorus 15

Bize yol göründü o zaman.
Aero 14 ya da Aorus 15.

Kestirip atmayın bence. Aklınıza yattıysa şans verebilirsiniz. Ya da yeni konu açarak daha sağlıklı bilgi alırsınız. Aslında yine bir Aorus 4070 var ama stok yok. Paneli pantone, Dolby %100sgrb 400 bit. Ölçümlere 490-560nit vs. geçen günlerde 4070 51-55k satıldı. Birebir aynı 4060 Aorus var. Ağustos gibi 43K satmaya başladı. Satıcı ne kadar güvenilir bilmiyorum fazla. Forumda kullanan arkadaşlar da var. Birçoğuna birebir ben önerdim.

İki ürün arasında GPU hariç fark yok. Kaynak isterseniz paylaşırım. Eski konularda fazlasıyla var zaten.

Sadece notebookcheck onlarca inceleme var.

Detaylı Rus.

Yerli yabancı YouTube kaynak bol.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Kestirip atmayın bence. Aklınıza yattıysa şans verebilirsiniz. Ya da yeni konu açarak daha sağlıklı bilgi alırsınız. Aslında yine bir Aorus 4070 var ama stok yok. Paneli pantone, Dolby %100sgrb 400 bit. Ölçümlere 490-560nit vs. geçen günlerde 4070 51-55k satıldı. Birebir aynı 4060 Aorus var. Ağustos gibi 43K satmaya başladı. Satıcı ne kadar güvenilir bilmiyorum fazla. Forumda kullanan arkadaşlar da var. Birçoğuna birebir ben önerdim.

Ben de bu ürüne denk geldim. Japonya'dan alındığı taktirde 36 Bin TL'ye denk geliyor

Ben de bu ürüne denk geldim. Japonya'dan alındığı taktirde 36 bin TL'ye denk geliyor.

Aman ha uzak durun. Aorus ile akrabalığı bile yok 😂 2024 modeli biraz daha iyi bu yılkı ces ürünü kağıt üstünde ve görünüşte çok daha iyi. Ama berbat ürün bu. Hem termal, hem panel, hem yapı kalitesi çok düşük. O fiyata risk almaya değmez.

Gigabyte 3 seri var. Gigabyte düz oyun odaklı düşük bütçe ürünü. Aero içerik üretimi ve oyun (bendeki seri 🤩) Aorus en tepe model. Bu yıl ki 18' MiniLED'ya da 16' OLED ürünleri cep yakacak cinsten. Türkiye bu yıl gelir umarım.
@ressh hocam işte Nirvana bu ürün 😂🤩

Son düzenleme:
Hocam
1736816640166.jpeg

Elbet bir gün.

@745396 Hocam bunaldım bu laptop meselesinden birini sipariş edeyim diyorum.

Son düzenleme:
16X düşünmediniz mi hocam? Pantone ve Dolby ile paneli avantajlı. Satıcı emin değilim. Çok zor karar. Benim için 3 üründe kaliteli.
İş yükünüz hangisiyse onu tercih edin. Birisi kompakt OLED, diğerleri profesyonel içerik uygun sayılır (özellikle 16x) ürünler. Diğer iki üründe oyun zevki yaşarken, OLED zevki yaşamayacaksınız. Gördüğüm kadarıyla 16X panelinden herkes çok memnun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı