Öncelikle belirteyimki son 2 haftadır hem çok yoğun bir süreçteydim hem de telefonumu tamire göndermem gerekti, bu nedenle konu ile ilgilenemedim, kusura bakmayın lütfen.
Henüz alım yapmadım, DAC+kulaklık mı yoksa dap+kulaklık mı almalıyım onu düsünüyorum. Önüme DAC olarak; Q5s+kulaklık, chord mojo + kulaklık, ifi Audio Micro idsd Black label + kulaklık, marantz HD DAC1+ kulaklık seçenekleri çıktı. Ya da fiio M11 Pro dap + kulaklık seçeneği var. Mesela M11 Pro ile kulaklık olarak fiio FH7'nin mükemmel uyumu oldugundan bahsetmişler. İkisini suanda sıfır olarak 8500 TL'ye alabilirim, ilanlara göre söylüyorum.
Telefonum Xiaomi POCO F2 Pro, en güncel işlemciye sahip. Laptopta yenilemiştim birkaç hafta önce. Fakat ben direkt bunlardan müzik dinlemek yerine kalite artırımı düsünüyorum bu nedenle konu açtım. Yani bir DAC ile
@tumer3k bahsettiğiniz ses kartı meselesi çözülmüyor mu?
Kulaklık olarak zaten kablolu bir kulaklık almayı düsünüyorum. Bu arada in ear kulaklıklar ile normal kulak üstü kulaklıklar arasında kalite farkı ve mı? Ne düzeyde? Yani normal kulak üstü kulaklıklarda o boyutlarda kullanılan sistem in ear kulaklıklarda o ufak boyutlara taşınabilir mi?