Kaliteli PSU önerisi

Levent312

Hectopat
Daha fazla  
Öncellikle merhaba, bulunduğumuz yıl için kendime Power Supply seçmek istiyorum fakat o kadar çok patlama vakası varki artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Siz değerli forum okurlarından marka ve model olarak tavsiye istiyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Not: Kahramanmaraş depreminden kurtuldum patlayarak ölmek istemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun. Kaç watt arıyorsun ona göre bir öneri yapabilirim.

Geçmiş olsun, Zalman veya ASUS'un son çıkan modellerini önerebilirim. Kullandım o açıdan öneriyorum şu an ASUS kullanmaktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seasonic alabileceğiniz en kaliteli markadır diyebilirim. Bir çok "büyük" markanın da asıl üreticisidir

550W.
650W.
750W.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Kullandığınız veya kullanacağınız sistem ile beraber bütçenizi belirtebilir misiniz?

Çok teşekkür ederim sistemim işlemci olarak i3 8100 ekran kartı RX 6600 bütçe konusuna gelecek olursak F/P olursa iyi olur yeter ki havaya uçmadan bilgisayarımda oyun oynayabileyim.

Çok teşekkür ederim sistemim işlemci olarak i3 8100 ekran kartı RX 6600 Bütçe konusuna gelecek olursak f/p olursa iyi olur yeterki havaya uçmadan bilgisayar kullanim

Peki ya PSU için kafanızda ayırdığınız bütçe?

bütçe konusuna gelecek olursak F/P olursa iyi olur yeter ki havaya uçmadan bilgisayarımda oyun oynayabileyim.

Üstte önerilen NZXT C550 modelini alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…